Címke: ÚKTV

19
szept

Körkép – Hivatalosan is megnyitotta kapuit a Tűzoltó Skanzen

A kiállítás Európában egyedülálló, kizárólag magyar gyártmányú gépeket láthat az, aki ellátogat az újpesti tűzoltósághoz.
19
szept

Körkép – Jövő héten rendezik az Újpesti borVíkendet

A látogatók a legnagyobb óvintézkedések mellett számos programon vehetnek részt. A részletekről Bedő Kata alpolgármestert kérdeztük.
18
szept

Körkép – Teljes adás

...
17
szept

Körkép – A BKK döntött: felújítják a Rózsa utcát Újpesten

Márciusban kezdődhet a Rózsa utca csaknem 630 méteres szakaszának felújítása, ugyanis a BKK igazgatótanácsa zöld utat adott a beruházásnak- mondta el stábunknak Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes, akit az M3-as kivezető szakaszán épült zajvédő fal átadásán értünk utol.
17
szept

Mozaik – Illyésné Józsa Krisztina és Károlyi Dávid – Az Év Dolgozója díj

A Mozaikban kiderül a titok, amely sok háziasszonynak és édesanyának okoz fejtörést: mit esznek legszívesebben a bölcsődés gyerekek. A műsor vendége a Homoktövis Bölcsőde konyhai kisegítő munkatársa: Illyésné Józsa Krisztina, valamint az Aradi Bölcsőde szakácsa, Károlyi Dávid. Nemrég mindketten Év dolgozója elismerést kaptak.
17
szept

Mozaik – Dr. Tausz István – A méhnyakrák elleni oltás

Vannak olyan szülők, akik nem engedik, hogy kamasz lányuk megkapja az ingyenesen járó HPV-oltást. Ez a vakcina a többi között a méhnyakrák ellen véd. Dr. Tausz István gyermekorvos a Mozaikban azt mondta: az oltóanyag teljesen biztonságos, és akkor a leghatékonyabb, ha még fiatalon beadják.
16
szept

Körkép – Koronavírusos egy gyermek a Deák óvodában

Ma derült ki, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje egy kisgyermeknek az újpesti Deák óvodában. Az intézmény fertőtlenítése folyamatban van.
16
szept

Körkép – Egekben a gyümölcsárak

Soha nem látott árak a piacon, az zöldségek a szokásosnál drágábban, a gyümölcsök mind ezer forint környékén kaphatóak, az árak idén az egekbe szöktek. Az időjárás mellett a gazdasági bizonytalanság sem kedvez annak, hogy egészségesen élhessünk. Ki a felelős az elérhetetlen árakért?
16
szept

Újpesti Sport – Szegedi Panni

Még csak 15 éves... és máris az UVSE felnőtt vízilabdacsapat tagja. Sőt, gólt is lőtt a Kupa-döntőben. Erről és picit magánéletéről is kérdeztük Szegedi Pannit. A nagy álom persze a válogatottság és az olimpia.
15
szept

Körkép – Maszk nélkül ne utazzon és ne menjen szórakozni!

Mától leszállíthatják a maszkot nem viselő utasokat a MÁV és Volánbusz járatairól. Péntektől a fővárosban 15 ezer forintos helyszíni bírsággal sújthatják azt, aki nem visel maszkot zárt térben, például moziban, színházban, hangversenyeken. A helyiség tulajdonosát 50 ezer forintra is büntethetik emiatt.