Címke: BorVíkend

25
aug

Újra együtt ünnepelhetünk!

Az Újpesti Városnapok programjáról, a szervezésről és az ősszel várható egyéb rendezvényekről Bedő Kata kultúráért felelős alpolgármesterrel beszélgettünk.
11
júl

Újpesti programajánló

A kerületünk eddig sem szűkölködött eseményekben és szerencsére sok izgalmas program vár ránk a nyári-őszi időszakban is. Lássuk,...
16
dec

Gyereknappal és meglepetés rendezvényekkel is készül az önkormányzat 2022-ben

Bedő Kata alpolgármesterrel beszélgettünk.
23
szept

Őszi rendezvénykavalkád Újpesten

Sportból, zenéből, kultúrából és kézműves foglalkozásokból sem lesz hiány október végéig.
22
máj

Rendezvényekkel nyit Újpest

Bedő Kata alpolgármester elmondta, milyen programokkal lepi meg az újpestieket az önkormányzat a korlátozások enyhítése után.
2
okt

Körkép – Mustkészítés Újpest főterén

Nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is megkóstolhatták a szőlőből készített italt, igaz, nem bor, hanem must formájában, mégpedig úgy, hogy ők maguk darálták és préselték le a zamatos gyümölcsöt. A gyerekszüret mellett több bábelőadást is megtekinthettek a kisebbek a három napos BorVíkend utolsó napján, vasárnap.
27
szept

Kihirdették Újpest 2021-es borát

A BorVíkenddel együtt érkezett meg az ősz Újpestre, ám a borongós idő nem állhatott útjába a remek hangulatnak.
22
szept

A BorVíkenden a vasárnap a családoké

Míg a szülők és nagyszülők elmerülhetnek a gasztronómia világában, addig a gyermekek különböző szórakoztató és edukációs programokon vehetnek részt.
19
szept

Körkép – Jövő héten rendezik az Újpesti borVíkendet

A látogatók a legnagyobb óvintézkedések mellett számos programon vehetnek részt. A részletekről Bedő Kata alpolgármestert kérdeztük.
15
szept

Újpesten a borvilág

Szeptember 25-én „Borok, falatok, jó dalok” mottóval veszi kezdetét a már harmadik éve megrendezésre kerülő újpesti rendezvény, a BorVíkend.