Címke: Aktív főtér

16
jún

Idén is Aktív Főtér – Sport és szórakozás 6 héten keresztül

Idén nyáron is szabadtéri sport és szórakozás központjává változik a Városháza melletti Szent István tér. Június 29-én megnyílik az Aktív Főtér, amely 44 napon keresztül, mindennap 9-től 19 óráig várja a mozogni vágyókat.
11
júl

Újpesti programajánló

A kerületünk eddig sem szűkölködött eseményekben és szerencsére sok izgalmas program vár ránk a nyári-őszi időszakban is. Lássuk,...
26
jún

Körkép – Július 3-án ismét kinyit az Aktív Főtér! (videó)

És egy pillanatig nem szűnik majd a forgalom a Szent István téren, hiszen az Eb-terasz mellett július 3-án ismét kinyit az Aktív Főtér, és munkába áll a tanszergyár is.
22
máj

Rendezvényekkel nyit Újpest

Bedő Kata alpolgármester elmondta, milyen programokkal lepi meg az újpestieket az önkormányzat a korlátozások enyhítése után.
3
szept

Mozaik – Gáll Viktória Emese – Ringatók Újpesten

Édesanyjától örökölte a zene szeretetét, és más édesanyáknak is ezt az örömet szeretné tovább adni. A Ringató mozgalom alapítójának lánya Újpesten tart foglalkozásokat. Gáll Viktória Emesével arról is beszélgettünk a Mozaikban, hogy milyen zenei stílussal érdemes először megismertetni a kicsiket.
27
júl

ÚKTV – Körkép – Sportos főtér

Augusztus 24-ig látogatható az Aktív Főtér Újpesten. Sportolni egyénileg és csoportos órákon is lehet. Számos mozgásformában próbálhatják ki magukat azok, akik a nagy nyári melegben sem riadnak vissza egy kis fizikai aktivitástól.
17
júl

Mozaik – Palásthy György – Zumba Újpest Főterén

Minden egy otthon felejtett CD-vel kezdődött a 90-es években Kolumbiában. Azóta pedig már az egész világon végigsöpört a zumba láz. Az újpestiek az Aktív Főtéren ingyen is kipróbálhatják, hogy megtudják, miért rajonganak érte olyan sokan. Palásthy György, a Salsa Mojito Tánciskola vezetője a Mozaik vendége.