Címke: Aktív főtér

26
jún

Körkép – Július 3-án ismét kinyit az Aktív Főtér! (videó)

És egy pillanatig nem szűnik majd a forgalom a Szent István téren, hiszen az Eb-terasz mellett július 3-án ismét kinyit az Aktív Főtér, és munkába áll a tanszergyár is.
22
máj

Rendezvényekkel nyit Újpest

Bedő Kata alpolgármester elmondta, milyen programokkal lepi meg az újpestieket az önkormányzat a korlátozások enyhítése után.
3
Sze

Mozaik – Gáll Viktória Emese – Ringatók Újpesten

Édesanyjától örökölte a zene szeretetét, és más édesanyáknak is ezt az örömet szeretné tovább adni. A Ringató mozgalom alapítójának lánya Újpesten tart foglalkozásokat. Gáll Viktória Emesével arról is beszélgettünk a Mozaikban, hogy milyen zenei stílussal érdemes először megismertetni a kicsiket.
27
Júl

ÚKTV – Körkép – Sportos főtér

Augusztus 24-ig látogatható az Aktív Főtér Újpesten. Sportolni egyénileg és csoportos órákon is lehet. Számos mozgásformában próbálhatják ki magukat azok, akik a nagy nyári melegben sem riadnak vissza egy kis fizikai aktivitástól.
17
Júl

Mozaik – Palásthy György – Zumba Újpest Főterén

Minden egy otthon felejtett CD-vel kezdődött a 90-es években Kolumbiában. Azóta pedig már az egész világon végigsöpört a zumba láz. Az újpestiek az Aktív Főtéren ingyen is kipróbálhatják, hogy megtudják, miért rajonganak érte olyan sokan. Palásthy György, a Salsa Mojito Tánciskola vezetője a Mozaik vendége.