Címke: rendezvény

24
okt

Idén is tök jó mulatság lesz!

Idén ismét megrendezik Újpest egyik legfrissebb, hagyományteremtő őszi közösségi rendezvényét, az Újpesti Tökfaragót.
6
okt

Bulizásból adtak leckét a seniorok!

Fantasztikus bulit csaptak a szépkorúak szeptember utolsó napján azon a nagykoncerten, amit az idősek világnapja alkalmából tartottak a Szent István téren.
26
szept

Harmincéves a Rex Kutyaotthon

Guinness-rekord-kísérlettel ünnepli meg a harmincadik születésnapját a Rex Kutyaotthon, ráadásul éppen az állatok világnapján. Október...
9
szept

Kapás Boglárka és Szűts István lett Újpest Díszpolgára

Újpest legrangosabb kitüntetéseit vehették át az arra méltó személyiségek a díszpolgári avató ünnepségen a Városházán, augusztus 26-án.
26
aug

Gigaprodukciót mutat be Curtisszel az InFusion Trió

Szokatlan és formabontó zenei köntösbe csomagolják Curtis dalait, a teljesen rendhagyó és újraértelmezett hangzásvilágú koncert augusztus...
25
aug

A művészvilág „dream teamje” érkezik

Folytatódik a sikertörténet, az Újpesti Városnapok keretében látható legközelebb az UPódium immár második estje. Újpest irodalmi...
25
aug

Újra együtt ünnepelhetünk!

Az Újpesti Városnapok programjáról, a szervezésről és az ősszel várható egyéb rendezvényekről Bedő Kata kultúráért felelős alpolgármesterrel beszélgettünk.
11
aug

Városnapok ’22: közeleg Újpest várossá nyilvánításának ünnepe!

Augusztus 25–28. között ismét elérkezik a IV. kerület életének legszebb időszaka, az Újpesti Városnapok.
3
jún

Hagyományt teremtettek a régi idők gyereknapjával

Nem csak a gyerekek élvezték a gyereknapot, az apukák és az anyukák is nagyon jól érezték magukat a hangulatos rendezvényen május 29-én.
19
máj

Sport a köbön

Hinnék azt, hogy idén már 23. alkalommal rendezték meg az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivált, kerületünk legnagyobb sportrendezvényét?