•  
  •  
  •  

Grecsó Krisztiánnal és Csemer Boglárkával folytatódott az UPódium sikersorozata, éppen egy évvel a legelső irodalmi est évfordulóján.

Meghitt hangulatú produkcióval ünnepelte a magyar költészet napját Újpest közönsége, hiszen bensőséges atmosz­férájú műsort mutatott be Csemer Boglárka „Boggie” előadóművész és Grecsó Krisztián költő Juhász Anna kalauzolásával április 11-én.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

2022-ben Hobo lépett fel először a magyar költészet napján Juhász Anna vendégeként Újpesten, azóta havonta egymást érik a telt házas rendezvények.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

Visszatekintve az elmúlt esztendőre, a vendégek névsora rendkívül illusztris volt, a magas színvonalú és ingyenes műsorokra pedig már Budapest valamennyi szegletéből érkeznek.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

Fellépett az UPódiumon Udvaros Dorottya, Hrutka Róbert, Bereményi Géza, Trokán Anna, Dés László, Spiró György, a teltházas sorozatot pedig áprilisban Boggie és Grecsó Krisztián folytatta.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

A mostani esten az érzéseké volt a főszerep, hol vidám, hol szomorú és nagyon őszinte pillanatokat élhetett át a publikum, hiszen a művészek a szerelemről, az ünnep fontosságáról és a családi gyökerekről meséltek.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

Az est háziasszonya, Juhász Anna irodalmár elárulta, hogy természetesen lesz folytatás, méghozzá május végén vár mindenkit az UPódium következő előadása.

, , , , ,