Címke: interjú

27
Sze

A mindig fiatal Bertalan Tivadar

Festőművész, filmes látványtervező, tanár, író, most pedig egy verseskötete is megjelent. Ennek kapcsán beszélgettünk el Újpest és...
16
máj

Oenning: csodát tettünk, büszke vagyok a csapatra

Interjút adott az Újpest vezetőedzője, Michael Oenning, most ebből szemezgetünk.
14
Már

A jó közbiztonsági referens mindenhol ott van

Február 1-je óta új közbiztonsági referense van az önkormányzatnak. Béndek Gabriellával arról beszélgettünk, miért pont Újpesten vállalta az önkormányzati munkát és mivel segíti a kerület működését.
4
dec

Orbán Viktor az Unióból való kilépés előnyeiről beszélt

Rádióinterjújában a kormányfő azt is elárulta, hogy mikor döntenek az esetleges lazításokról, és kik kaphatnak először a vakcinából.
21
nov

Művészet Életpálya Elismerést kapott Vizer József

Újabb rangos elismerést vehetett át Újpest kiváló műbútorasztalos mestere. A Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozata után most a Művészet Életpálya Elismerést is megkapta.
20
nov

Tótka: Az aranyéremért lapátolok minden nap

Október eleje óta semmi más nem lebeg az UTE világbajnok kajakozójának szeme előtt, mint a tokiói ötkarikás játékok. Tótka Sándor a kajak négyessel már kvótát szerzett, minden bizonnyal ott is lesz az olimpián. Nem titkolja, aranyéremre vágyik.
20
nov

Orbán: Valóban állig felfegyverkezve vártuk a második hullámot

Orbán szerint a vakcina nem politikai kérdés, az emberek majd önkéntesen eldöntik, hogy melyikkel oltatják be magukat.
13
nov

Orbán: Jó ütemben hoztuk meg a döntéseket

Péntek reggeli rádióinterjújában a miniszterelnök bejelentette, hogy csökken az elviteles ételek áfája. Az iparűzési adó felfüggesztésének javaslatáról azt mondta: „meredek, de fel lehet rá kaptatni.”
7
nov

„Nem engedünk abból, hogy a legfontosabb érték az ember”

Egy éve vette át Újpest vezetését az önkormányzati választásokon győztes ellenzéki szövetség. A mögöttünk álló mozgalmas, sok változást hozó, de korántsem könnyű esztendőt tekintettük át Déri Tibor polgármesterrel.
7
nov

Szendrei: Hol vannak a fiatalok?

Még emlékeznek rá a szurkolók, pedig jó ideje befejezte a futballt. Itthon Csámpiként, Spanyolországban Pepeként emlegetik a tízszeres válogatott futballkapust, Szendrei Józsefet.