Címke: ÚKK

9
dec

A „varázslatos erdőkről” rajzoltak az újpesti általános iskolások

„Varázslatos erdők” címen hirdetett rajzpályázatot ősszel a kerületi általános iskolásoknak az Újpesti Kulturális Központ. A pályázatra készült alkotásokból rendezett kiállítást december 7-én nyitották meg Káposztásmegyeren a Lóverseny téri Közösségi Házban, ahol egyben eredményhirdetésre is sor került.
7
máj

Újpesti Kulturális Központ — Káposztásmegyeren

Programajánlót készíteni az Újpesti Kulturális Központról éppen most, a járvány közepén? Jogos a kérdés, de úgy véljük, nagyon is van értelme.
3
febr

Körkép – Felemás február (videó)

Farsangot nem, de farsangi álarc-készítő versenyt és online farsangi koncertet is szervez az Újpesti Kulturális Központ. Valentin napra pedig „szív küldi szívnek” akciót indítanak.
29
jan

Online farsangot és álarcversenyt hirdet az Újpesti Kulturális Központ

A járvány miatt idén az internetre költözik a farsang.
2
dec

Körkép – Ház mézeskalácsból

Közös adventi alkotásra hív az Újpesti Kulturális Központ. Karácsonyi készület és verseny keretében mézeskalácsból kívánják felépíteni a kerület makettjét. A versenyben résztvevők egy-egy épülettel nevezhetnek, a legjobb alkotásokat díjakkal honorálják.
14
nov

Körkép – Bezárt az ÚKK

Lelakatolta a koronavírus az Újpesti Kulturális Központ ajtaját, a munkatársak azonban kitartóan dolgoznak, a kultúra pedig – ha online térben is - de pörög tovább Újpesten.
15
szept

Fény és árnyék a Polgár Centrumban 

A tárlatot Fény és árnyék címmel szeptember 19-ig láthatják az UKK Polgár Centrumban.
14
máj

Mozaik – Belán Beatrix – Kultúra a karanténban

Továbbra is biztos az Újpesti Kulturális Központ több mint 40 alkalmazottjának munkahelye annak ellenére, hogy az intézmény is spórolásra kényszerül. A Központ igazgatója azt mondta a Mozaikban, hogy az elmúlt 2 hónapban nemcsak a jegybevételektől estek el, hanem a terembérleti díjaktól is. Belán Beatrix hozzátette: nem álltak le a programokkal, sokat ugyanis sikeresen költöztettek át a digitális térbe.
6
márc

A kultúra porondján pár hétig a hölgyeké a főszerep

Március 2-án két képzőművészeti kiállítás is nyílt Újpesten, melyeken valamilyen formában a nők és a nőiség játsszák a főszerepet.
26
febr

Formabontó foltvarázs: textilkiállítás az Újpest Galériában

Az egyszeri műkedvelőnek a legjobb esetben is nem túl izgalmas gobelinek és amatőr foltvarrási próbálkozások ugranak be, ha azt hallja: textilkiállítás.