Címke: verseny

31
márc

Húsvétra dekoráltak a kerületi technika versenyen

A húsvét volt a témája a kerületi technika versenynek, melyet több év kihagyás után újra megrendeztek az újpesti általános iskolásoknak. Ezúttal tizenegy iskola felső tagozatosai neveztek a versenyre, a helyszín az Újpesti Homoktövis Általános Iskola volt.
31
márc

Határ a csillagos ég: Az Európai Űrügynökség versenyének döntőjében a Könyves tudós diákcsapata

Nem mindennapi megmérettetésben vesznek részt az Újpesti Könyves Kálmán Gimnázium diákjai: a tizedik osztályos tanulókból álló hatfős KulinSat csapat az Európai Űrügynökség (ESA) versenyében szerepel, ahol a feladatuk, hogy egy valódi, miniatűr műholdat tervezzenek, melyet áprilisban rakétán felküldenek a légtérbe. A fődíj egy utazás az űrügynökség technológiai központjába, Hollandiába.
23
márc

Olvasni jó! − izgalmas irodalmi vetélkedőben mérték össze tudásukat a 3-5. osztályosok

Izgalmas ifjúsági krimit dolgozott fel az idei Olvasni jó! komplex többfordulós irodalmi verseny, melynek döntőjében 34 általános iskolás csapat mérkőzött meg egymással az Ifjúsági Házban március 18-án és 21-én.
4
márc

A Babits Mihály Gimnázium diákjainak is szurkolhatunk az Estöri Kreatív Történelmi Verseny döntőjében

Március 1-én rendezték az Estöri Kreatív Történelmi Verseny középdöntőjét, ahol huszonegy csapatból tíz jutott tovább a májusban megrendezésre kerülő döntőbe, köztük az Újpesti Babits Mihály Gimnázium tanulói.
8
febr

Díjazták Újpest legjobb ifjú képzőművészeit

Kihirdették a Kerületi Képzőművészeti Verseny győzteseit és átadták a díjakat a legtehetségesebb újpesti művész-palántáknak február 7-én az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium galériájában.
25
jan

Kerületi Képzőművészeti Versenyt rendeztek a Károlyiban

Idén is megmutathatták tudásukat és tehetségüket Újpest ifjú művészei a Kerületi Képzőművészeti Versenyen, melyet január 23-án és 24-én rendeztek (a hagyományokhoz híven) az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnáziumban. A szervezők ezúttal is az elsősöktől egészen a végzős gimnazistákig várták a fiatal tehetségeket.
5
ápr

Idén is lesz a „Közlekedik a család” vetélkedő

A fődíj egy személyautó!
29
jan

Online farsangot és álarcversenyt hirdet az Újpesti Kulturális Központ

A járvány miatt idén az internetre költözik a farsang.
30
nov

Süssük ki Újpest mézeskalács városát!

Minden konyhatündér számára kreatív versenyt hirdet az önkormányzat és az Újpesti Kulturális Központ az ünnepekre.
25
nov

Komoly elismerést kapott Újpest és az Állatmentő Liga

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége díjazta az állatmentők járvány alatti munkáját.