Címke: Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium

25
jan

Kerületi Képzőművészeti Versenyt rendeztek a Károlyiban

Idén is megmutathatták tudásukat és tehetségüket Újpest ifjú művészei a Kerületi Képzőművészeti Versenyen, melyet január 23-án és 24-én rendeztek (a hagyományokhoz híven) az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnáziumban. A szervezők ezúttal is az elsősöktől egészen a végzős gimnazistákig várták a fiatal tehetségeket.
21
jún

„Folyamatosan törlesztek Újpestnek”

Ismét kitüntették a krónikás tanárt.
22
okt

Nem csak a híd köt össze

Minikoncerttel nyílt kiállítás óbudai és újpesti diákok rajzaiból, festményeiből, fotóiból a Károlyi iskolában.
20
jan

Körkép – Jöjjenek a plüssök is! (videó)

Jöjjenek a plüssök is! 75 ezer általános iskolás ír szombaton középiskolai felvételit. A vizsgákat szigorú feltételek (takarítás, lázmérés, maszkviselés, távolságtartás) mellett rendezik, a szülők csak a kapuig kísérhetik majd a gyerekeket, de bent biztonságban tudhatják őket – mondja a Károlyi igazgatója, aki az izguló gyerekeket is igyekszik megnyugtatni.
11
dec

Körkép – Önzetlen károlyis diákok

Népes csapat jelent Meseváros kapujában, a Károlyi iskola egyik osztálya is meglepetésekkel érkezett.
3
nov

Körkép – Érdemrendet kapott az igazgató

A tanári kar, a közösség és az egész iskola érdeme a rangos kitüntetés – vallja Hirmann László, a Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, akit a Magyar Arany Érdemkereszttel tüntettek ki október 23-án.
26
okt

A Magyar Érdemkereszt arany fokozatával tüntették ki a Károlyi igazgatóját

Rangos állami elismerésben részesült Hirmann László, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium igazgatója.
24
okt

Körkép – Kiállítás a Károlyiban

Számos korabeli fotón, felvételen elevenednek meg az 1956-os forradalom és az azt követő megtorlások eseményei az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium alulájában, „A remény napjai” című kiállításon. A járványhelyzet miatt ez a tárlat nem nyilvános, csak az Újpest Televízió kameráit engedték be az iskolába.
14
okt

Napelemes okosbútort nyert két újpesti iskola

Az MVM okosbútorjátékán a Könyves és a Károlyi egy-egy diákja is nyert.
6
máj

ÚKTV – Körkép – Történelmi érettségi a Károlyiban

A vártál könnyebb volt és jobban is sikerült a történelem érettségi - legalábbis ezt mondták nekünk a Károlyi végzősei. Nemcsak a diákok, de az intézmény vezetése is elégedett, mert az első három nap a különleges helyzet ellenére is flottul lezajlott.