Címke: Bródy Imre Gimnázium

19
jan

Látás Mozgásban – BIG Médiamunkák 2023 a belvárosban

Látás Mozgásban címmel nyílt kiállítása az Újpesti Bródy Imre Gimnázium média- és dráma tagozatos diákjainak, a Deák 17 Galériában. A január 18-án megnyitott fotó- és médiakiállítás két hónapon át tekinthető meg a belvárosi galériában.
26
okt

Bródy Imre Gimnázium: az otthonos iskola, ahol jó létezni

Az egyik legismertebb középiskola Újpesten a Bródy Imre Gimnázium. A Langlet Valdemár utcában álló ódon falak között rendkívül modern és diákbarát szellemiség tapasztalható a „BIG”-ben, ahol nemcsak a személyiségnek és képességnek megfelelő oktatásra számíthatnak a tanulók, hanem kiegyensúlyozott és családias hétköznapokban is részük lehet. Az Újpesti Napló a Bródy gimiben járt, ahol jelenleg 540 diák tanul, 52 pedagógus segítségével.
21
jan

Mozaik – Ilauszkyné Varga Enikő – Mit tanulhat az a diák, aki az újpesti Bródyt választja? (videó)

Benedek Tibor, Csollány Szilveszter, Güttler Károly, Storcz Botond - valamennyien az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola diákjai voltak. A Mozaikban az intézmény vezetője, Ilauszkiné Varga Enikő arról is beszélt, hogy aki nem igazolt versenysportoló, a gimnázium dráma-, média-, és nyelvtagozatára is jelentkezhet.
20
jan

Körkép – Jöjjenek a plüssök is! (videó)

Jöjjenek a plüssök is! 75 ezer általános iskolás ír szombaton középiskolai felvételit. A vizsgákat szigorú feltételek (takarítás, lázmérés, maszkviselés, távolságtartás) mellett rendezik, a szülők csak a kapuig kísérhetik majd a gyerekeket, de bent biztonságban tudhatják őket – mondja a Károlyi igazgatója, aki az izguló gyerekeket is igyekszik megnyugtatni.