Címke: közlekedés

13
ápr

Burkolatfelújítás kezdődik a Váci út külső szakaszán

Április 15-én nagyfelületű aszfaltozás kezdődik a IV. kerületi Váci út külső részén a Szilas-pataktól északra a Vízművek lakótelep és a Vízművek buszmegállók között egy 450 méteres szakaszon. A munkálatok idejére, kb. két hétig, félpályás útzár lép életbe a helyszínen.
19
márc

Eredményes volt a csütörtöki razzia

Nagyszabású rendőrségi közúti ellenőrzést, „razziát” tartottak Újpest-szerte március 14-én, nyolc helyszínen. Az összehangolt akció során reggel 5 órától kezdve egész nap autósokat ellenőriztek.
29
febr

Gyalogátkelőhelyek létesülnek a Baross utca és a Mildenberger utca találkozásánál

Gyalogátkelőhelyeket létesítenek a Baross utca és a Mildenberger utca kereszteződésében, így biztonságosabbá válhat a közlekedés ezen a kritikus ponton.
28
febr

Korszerű utastájékoztató táblákat helyeztek ki Újpest-központban és a Lehel téren

Újpest-központban és a Lehel tér környezetében is megújultak az utastájékoztató táblák − adta hírül a BKK - Budapesti Közlekedési Központ. Ezentúl könnyebben, gyorsabban tájékozódhatnak az utazók.
26
febr

Csökken a Budapest-bérlet ára márciustól

Új időszámítás kezdődik a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedésben. A havi Budapest-bérlet ára március 1-jétől 8950 forintra csökken és az éves, illetve negyedéves bérletek is olcsóbbak lesznek – adta hírül a BKK - Budapesti Közlekedési Központ.
25
febr

Térelválasztó oszlopok segítik a biztonságos kikanyarodást a Kunhalom utcából

Karcsú pollerek, vagyis térelválasztó oszlopok segítik mostantól az autósokat, hogy biztonságosan kanyarodhassanak ki a Kunhalom utcából a forgalmas Fóti útra. A fűre parkoló autók miatt a sofőrök eddig alig láttak valamit a Fóti út nyüzsgő forgalmából, az oszlopok azonban megakadályozzák a szabálytalan parkolást.
30
jan

Lakossági fórumot tartanak Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összekötéséről

Lakossági fórumot tart a Budapesti Közlekedési Központ február 2-án pénteken 18 és 20 óra között a káposztásmegyeri Lóverseny téri Közösségi Házban, ahol a BKK szakemberei bemutatják a Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összeköttetését célzó javaslataikat.
1
dec

Új sebességmérő eszközöket telepítenek Újpestre

Újpest Önkormányzata a közbiztonság javítása és a biztonságos közúti közlekedés érdekében három traffiboxszal és egy sebességmérő műszerrel támogatja a kerületi rendőrkapitányság munkáját.
13
nov

A minisztérium nem enged módosítást, így táblák, acélsorompók, fekvőrendőrök és virágládák lassítják majd le a bicikliseket a Dalos Óvoda és a Szűcs Sándor Általános Iskola előtt

A minisztérium nem engedélyezte a kerékpárút nyomvonalának más irányba vezetését, ezért az újpesti önkormányzat acélsorompókkal, figyelmeztető táblákkal, három fekvőrendőr telepítésével, valamint számos nagy virágláda kihelyezésével csökkenti a kerékpárosok haladási sebességét és teremt biztonságos környezetet a Dalos Óvoda és a Szűcs Sándor Általános Iskola előtti területen.
6
okt

Folyamatosak az út- és járdajavítási munkálatok Újpesten

Újpest-szerte zajlanak a kátyúzási és járdajavítási munkálatok.