Címke: Állatmentő Liga

10
márc

Egyedülálló liget Újpesten

Felépült, és már minden kész van Újpesten a főváros első családi mókus-és madárligetében az Ugró Gyula soron.
7
dec

Az ovikban is érzékenyítenek az állatmentők

Amit nem lehet elég korán kezdeni.
28
szept

Fürge róka lábak, surranó kis árnyak

Állandó vendégek lettek Újpesten a rókák.
20
jún

Amikor perzsel a nap

A kánikula szó latin eredetű, a Nagy Kutya, azaz Canis Maioris csillagkép és a Szíriusz latin nevéből származik, mivel délen a nyár...
19
jún

Elsősegélyszobát alakítottak ki az Állatmentő Liga központjában

Két és félmillió forint értékű az az egészségügyi szoba, amit június 13-án vehetett birtokba az Állatmentő Liga a szervezet telephelyén. A helyiség anyagi feltételeit Bedő Kata és Czigler László alpolgármesterek kezdeményezésére az újpesti önkormányzat biztosította.
25
ápr

Az önkormányzattal együtt segít az Állatmentő Liga

Állatvédelemben első a negyedik.
9
jún

Körkép – Nyílt nap az Állatmentőknél (videó)

Örökbefogadó nyílt napot és adománygyűjtő garázsvásárt hirdetett az Állatmentő Liga. Az eseményt június 13-án vasárnap tartják, de a szervezők azt tervezik, rendszeresítik a programot.
14
máj

Körkép – Hazatérhettek a gazdájukhoz (videó)

Elkapta a koronavírust, kórházi kezelésre szorult, de nem tudta elhagyni az otthonát, mert nem volt, aki a házállatairól gondoskodjék. Az újpesti asszonynak az Állatmentő Liga munkatársai segítettek. Elkísértük őket, amikor Pityu és Hópihe hazatérhetett az immár gyógyult gazdihoz.
11
márc

Mozaik – Pataki Gábor – Segítség az állatmentőktől (videó)

Az Állatmentő Liga munkatársai éjt nappallá téve dolgoznak az állatok és az emberek békés együttélésén. Előbbieket mentik és ellátják, utóbbiaknak számos segítséget kínálnak. Pataki Gáborral, az Állatmentő Liga elnökével beszélgetünk.
17
dec

Mozaik – Pataki Gábor – Egyedülálló segítség az Újpesti gazdiknak

Egyelőre úgy készül a szilveszterre az újpesti Állatmentő Liga, mint a korábbi években. Pataki Gábor szerint a kijárási korlátozás nem garancia arra, hogy csendes és nyugodt lesz az év utolsó éjszakája, de azért reménykednek benne, hogy kevés petárdázástól, tűzijátéktól megrémült kutyát kell majd befogniuk. Az Állat és Természetvédelmi Járőrszolgálat egyébként nemrég harmadik lett a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének pályázatán, ahol azt versenyeztették meg, milyen programokkal segítik a helyhatóságok járvány idején a lakosokat.