Elindult az újpesti kisállat-ivartalanítási akció

  •  
  •  
  •  

Elstartolt Újpest Önkormányzata és az Állatmentő Liga nagyszabású akciója, melyben 10 millió forintot fordítanak a kerületben élő kutyák és macskák ivartalanítására. A felelős állattartás jegyében életre hívott program ingyenes ivartalanítást biztosít az újpesti gazdik kisállatai számára.

A szervezők célkitűzése, hogy segítsenek azoknak az újpesti kutya- és macskatulajdonosoknak, akik pénzügyi nehézségeik miatt nem tudják megoldani kedvenceik ivartalanítását. Az akció fontos része a kóbor állatok és a kolóniákban élő macskák ivartalanítása is. A program koordinátora az önkormányzat részéről Bedő Kata alpolgármester asszony.

A programban való részvétel feltétele a bejelentett újpesti lakcím, melyet az állat ivartalanításakor lakcímkártyával igazolni kell. További feltétel, hogy kutya esetében a chip és kötelező oltások rendben legyenek. Az akcióra a linken található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Ha az akcióval kapcsolatban további kérdések merülnek fel, vagy Újpest területén élő macska-kolónia ivartalanításában kér segítséget, az Örökbeadási Csoport Messengerén vagy az allatvedelem@ujpest.hu e-mail-címen veheti fel a szervezőkkel a kapcsolatot.

ÚN

, , , , ,