Címke: állatvédelem

17
jún

Elindult az újpesti kisállat-ivartalanítási akció

Elstartolt Újpest Önkormányzata és az Állatmentő Liga nagyszabású akciója, melyben 10 millió forintot fordítanak a kerületben élő kutyák és macskák ivartalanítására. A felelős állattartás jegyében életre hívott program ingyenes ivartalanítást biztosít az újpesti gazdik kisállatai számára.
22
máj

Újpest és állatvédelem: mindig kéz a kézben!

Folyamatos lendületben van Újpest önkormányzata, ha az egyik szívügyéről, az állatvédelemről van szó. Az újpesti állatvédelem ugyanis méltán vált országos szinten is elismertté. Az újpesti önkormányzat elkötelezett a kutyák, macskák és más állatok gondozása iránt, és együttműködik az Állatmentő Ligával és más szervezetekkel az állatvédelem érdekében.
3
máj

Új lendület az állatvédelemnek: ivartalanítási kampány indul Újpesten

Ivartalanítási kampányt indít Újpest Önkormányzata és az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat. A kezdeményezésben vállalják azoknak a kutyáknak és macskáknak az ivartalanítását, melyeknek gazdái pénzügyi nehézségek miatt ezt nem tudják megoldani. A program fontos része a kóbor állatok és a kolóniákban élő macskák ivartalanítása is.
16
dec

Állati hideg

A téli hideg időjárás nemcsak az emberekre, hanem a szabadon tartott házi kedvenceinkre is veszélyt jelenthet. Szerencsére azonban egy kis...
7
dec

Az ovikban is érzékenyítenek az állatmentők

Amit nem lehet elég korán kezdeni.
28
szept

Fürge róka lábak, surranó kis árnyak

Állandó vendégek lettek Újpesten a rókák.
18
aug

Állati jó élmények a Rex Állatszigeten

Az állatszerető gyermekek nagy örömére a Rex Kutyaotthon Alapítvány idén nyáron hat turnusban és három témakörben is indított állatismereti élménytáborokat az újpesti Rex Állatszigeten.
7
máj

Ha Rex, akkor felelős állattartás!

Idén is vár a felelős állattartás napján a Rex Állatsziget május 8-án.
25
ápr

Az önkormányzattal együtt segít az Állatmentő Liga

Állatvédelemben első a negyedik.
18
jan

Sokat kockáztat, aki nem bánik megfelelően az állatokkal

Több esetben a börtönt kockáztatja az, aki nem megfelelően bánik az állatokkal.