Címke: Babits Mihály Gimnázium

24
máj

Második lett a Babits Gimnázium csapata az Estöri Kreatív Történelmi Verseny döntőjében

Dobogós helyezést ért el az Újpesti Babits Mihály Gimnázium csapata az Esterházy Magyarország Alapítvány és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája által szervezett Estöri Kreatív Történelmi Verseny május 23-i döntőjében.
17
ápr

Történelem, Észtország és Instagram − az Estöri döntőjében a Babits Gimnázium csapata

Bejutott az Estöri − Kreatív Történelmi Verseny májusi döntőjébe az Újpesti Babits Mihály Gimnázium diákcsapata. A kilencedikes tanulóknak nem csak a közelmúlt történelmével kapcsolatos tudásukról, de multimédiás ismereteikről és kreatív vénájukról is számot kell adniuk a nagy presztízzsel bíró vetélkedő során.
4
márc

A Babits Mihály Gimnázium diákjainak is szurkolhatunk az Estöri Kreatív Történelmi Verseny döntőjében

Március 1-én rendezték az Estöri Kreatív Történelmi Verseny középdöntőjét, ahol huszonegy csapatból tíz jutott tovább a májusban megrendezésre kerülő döntőbe, köztük az Újpesti Babits Mihály Gimnázium tanulói.
16
dec

Az ország 55. legjobb középiskolája az Újpesti Babits Mihály Gimnázium

Rendkívül büszke a Babits Mihály Gimnázium szellemiségére és eredményeire az oktatási intézmény igazgatója, Pataki Marianna. Rengeteg munka és alázat van abban, hogy idén az 55. helyen végzett a Babits a száz legjobb középiskola rangsorában. Az igazgatóval beszélgettünk.