Címke: vetélkedő

24
máj

Második lett a Babits Gimnázium csapata az Estöri Kreatív Történelmi Verseny döntőjében

Dobogós helyezést ért el az Újpesti Babits Mihály Gimnázium csapata az Esterházy Magyarország Alapítvány és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája által szervezett Estöri Kreatív Történelmi Verseny május 23-i döntőjében.
19
ápr

A Farkaserdőben rendeztek vetélkedőt a Föld napja alkalmából

A Föld napja alkalmából rendezett vetélkedőt újpesti általános iskolásoknak a Homoktövis Környezetvédelmi Oktatóközpont április 17-én, 18-án és 19-én, ahol a gyerekek játékos formában ismerkedhettek meg bolygónk megóvásának legfontosabb kérdéseivel.
17
ápr

Történelem, Észtország és Instagram − az Estöri döntőjében a Babits Gimnázium csapata

Bejutott az Estöri − Kreatív Történelmi Verseny májusi döntőjébe az Újpesti Babits Mihály Gimnázium diákcsapata. A kilencedikes tanulóknak nem csak a közelmúlt történelmével kapcsolatos tudásukról, de multimédiás ismereteikről és kreatív vénájukról is számot kell adniuk a nagy presztízzsel bíró vetélkedő során.
31
márc

Húsvétra dekoráltak a kerületi technika versenyen

A húsvét volt a témája a kerületi technika versenynek, melyet több év kihagyás után újra megrendeztek az újpesti általános iskolásoknak. Ezúttal tizenegy iskola felső tagozatosai neveztek a versenyre, a helyszín az Újpesti Homoktövis Általános Iskola volt.
23
márc

Olvasni jó! − izgalmas irodalmi vetélkedőben mérték össze tudásukat a 3-5. osztályosok

Izgalmas ifjúsági krimit dolgozott fel az idei Olvasni jó! komplex többfordulós irodalmi verseny, melynek döntőjében 34 általános iskolás csapat mérkőzött meg egymással az Ifjúsági Házban március 18-án és 21-én.
21
márc

Vetélkedőt rendeztek a víz világnapja alkalmából

Játékos vetélkedővel várta március 20-án és 21-én a káposztásmegyeri Homoktövis Környezetvédelmi Oktatóközpont az újpesti általános iskolásokat a víz világnapja alkalmából. A diákok kreatív feladatok megoldása közben tanulhattak a vizek élővilágáról és a Föld ivóvízkészletének megóvásáról.
26
okt

Újpestről versenyeztek a diákok

Az Újpesti Helytörténeti Alapítvány szervezésében 2023. október 19-én lezajlott a XXX. Helytörténeti Vetélkedő, amelyen a városrész általános iskolásai mérték össze tudásukat. A vetélkedő témája Újpest 1956-os történelme volt.
5
ápr

Idén is lesz a „Közlekedik a család” vetélkedő

A fődíj egy személyautó!
23
ápr

Kiderül, melyik család közlekedik a legügyesebben Magyarországon

„Közlekedik a család” címmel vetélkedőt hirdet a rendőrség, amelyen összemérhetik közlekedési tudásukat a családok.
6
dec

Körkép – Helytörténeti vetélkedő

...