Címke: Farkaserdő

30
ápr

Körkép – Vaddisznótetem a Tungsram strand mellett (videó)

A Farkaserdő után ezúttal az egykori Tungsram-strand mellett, a Rév utca melletti természetvédelmi területen került elő egy vaddisznótetem.
14
ápr

Helyi Érték – Erdőmentők a Farkaserdőben (videó)

Bajban a fecskék, de akár mi is segíthetünk nekik. Hogy hogyan, és miként tehetjük élhetőbbé például a Farkaserdőt, Csanádi Viktor, az Erdőmentők Alapítvány erdő- és vadvédelmi vezetője beszélt Helyi érték című műsorunkban.
5
Már

Körkép – Vaddisznót támadott meg egy kutya a Farkaserdőben (videó)

A szakértő szerint muszáj lenne pórázon sétáltatni a kutyát, hogy elkerülhetőek legyen az ilyen esetek. Most ráadásul megtelhet az erdő kirándulókkal.
18
dec

Jótékonyági Kalandozás a téli szünetben a Farkaserdőben

Kalandos túrára hívja a Közös Sport Egyesület azokat, akik támogatták az izomsorvadással küzdő újpesti kislány, Nóra Eliza gyógyíttatását.
29
okt

Körkép – Veszély és megelőzés a gombaszezonban

Akár az életünkbe is kerülhet, ha nem vizsgáltatjuk be a saját kezűleg szedett gombát szakértővel és egy ehetőnek hitt, valójában mérgező fajtából készítünk vacsorát. Az Újpesti Piacon gombavizsgáló szakellenőr segít megbizonyosodni arról, hogy asztalra tehető-e a gyűjtött finomság. Mindezért ráadásul fizetnünk sem kell.
30
jan

Nem lesz íjászpálya a Farkas-erdőben

Nem épül íjászpálya azon két hektáros, fővárosi tulajdonú területen, amelyet Újpest korábbi vezetése ingyenes használatra ajánlott fel a Magyar Íjász Szövetségnek – döntött a szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
24
jan

Déri Tibor polgármester: Nem lesz íjászpálya a Farkaserdő helyén

Körkép - Farkaserdő 2020.01.24.