Címke: Lóverseny téri Közösségi Ház

7
jún

Öko-napok: játékosan tanulnak a gyerekek a környezetvédelemről

A környezetvédelmi világnap alkalmából ötnapos öko-napok programsorozattal várja június 5. és 11. között az újpesti általános iskolás csoportokat a káposztásmegyeri Homoktövis Környezetvédelmi Oktatóközpont. A kreatív foglalkozásokon a gyerekek játékos formában ismerhetik meg, milyen ember okozta káros hatások veszélyeztetik bolygónkat és mit tehetünk ezek mérsékléséért.
24
máj

Kihirdették a „Varázslatos vizek” rajzpályázat győzteseit

A környezetvédelem jegyében hirdetett rajzpályázatot „Varázslatos vizek” címmel az Újpesti Kulturális Központ a kerületi általános iskolások részére. A pályázat eredményhirdetését és díjkiosztóját május 23-án, a teknősök világnapján tartották a Lóverseny téri Közösségi Házban, ahol kiállítás formájában egészen októberig megtekinthetők a legjobb alkotások.
21
márc

Vetélkedőt rendeztek a víz világnapja alkalmából

Játékos vetélkedővel várta március 20-án és 21-én a káposztásmegyeri Homoktövis Környezetvédelmi Oktatóközpont az újpesti általános iskolásokat a víz világnapja alkalmából. A diákok kreatív feladatok megoldása közben tanulhattak a vizek élővilágáról és a Föld ivóvízkészletének megóvásáról.
13
márc

Lego-kiállítás Káposztásmegyeren március 23-24-én

A Brickmasons magyar Lego-építő csapat kiállítása ismét a káposztásmegyeri Lóverseny téri Közösségi Házba látogat. A március 23-án és 24-én, szombaton és vasárnap rendezett tárlaton különleges alkotásokat tekinthetnek meg a gyerekek és a felnőttek.
21
febr

„Kezedben a jövő!” − játékos környezetvédelmi kiállítás a Lóverseny téri Közösségi Házban

Játékos Tudomány: „Kezedben a jövő!” címmel nyílt interaktív kiállítás a Lóverseny téri Közösségi Házban. A tárlatot, ahol a gyerekek érdekes és látványos játékok segítségével tanulhatnak a környezetvédelemről, február 21. szerda és február 24. szombat között látogathatják az érdeklődők. Az első három napon óvodás- és iskolás csoportokat, szombaton pedig családokat várnak a szervezők.
1
febr

Varázslatos vizek címmel hirdet rajzpályázatot az Újpesti Kulturális Központ

Újpesti általános iskolások egyéni rajzait várja Varázslatos vizek címmel meghirdetett tavaszi rajzpályázatára az Újpesti Kulturális Központ. A pályaművek a vizek élővilága témakörében, A4-es vagy A3-as technikával, szabadon választott technikával készíthetők.
8
nov

Felhívás!

2023. március 28-án lesz 40 éve, hogy a káposztásmegyeri homokdombokon letették a városrész alapkövét. E napon az évforduló alkalmából...
22
ápr

Kulturális forgatag barkanyílás idején

Érdemes átfutni, mit kínál az Újpesti Kulturális Központ a hónap hátralevő idejére.
17
aug

Augusztus végén sem maradunk kulturális és családi programok nélkül

A Polgár Centrum - Újpest Galéria, az Ifjúsági Ház és a Lóverseny téri Közösségi Ház is tartogat valami izgalmasat.