Címke: Belán Beatrix

26
márc

Kápmegyer ’40

Az idei év egyik legizgalmasabb kiállítása nyílik meg március 28-án Káposztásmegyeren, a Lóverseny téren.
10
okt

Így takarékoskodnak intézményeink

Egyeztetésre hívta össze dr. Trippon Norbert alpolgármester az önkormányzati cégek és intézmények vezetőit, hogy megbeszéljék, hogyan reagálhatnak saját területükön a megugró energiaárakra.
16
aug

Háromhetes élménygyár a gyerekeknek

Kalandok az Erzsébet-táborban.
28
márc

Húsvét a vírus árnyékában

A járvány Újpesten is felforgatta, illetve megbénította a civil és kulturális szférát, de nem maradunk közösségépítő ünnepi program nélkül.
9
júl

Mozaik – Belán Beatrix – Újraindult a kulturális élet Újpesten

Sokan várták már, hogy újra kinyissanak az Újpesti Kulturális Központ házai, de vannak olyanok is, akik a koronavírus-járvány miatt még mindig óvatosan mennek közösségbe - árulta el a Mozaikban az intézmény vezetője. Belán Beatrix arról is beszélt, milyen óvintézkedések mellett futnak a programok.
14
máj

Mozaik – Belán Beatrix – Kultúra a karanténban

Továbbra is biztos az Újpesti Kulturális Központ több mint 40 alkalmazottjának munkahelye annak ellenére, hogy az intézmény is spórolásra kényszerül. A Központ igazgatója azt mondta a Mozaikban, hogy az elmúlt 2 hónapban nemcsak a jegybevételektől estek el, hanem a terembérleti díjaktól is. Belán Beatrix hozzátette: nem álltak le a programokkal, sokat ugyanis sikeresen költöztettek át a digitális térbe.