Címke: Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

23
márc

Profi közös képviselet az Újpesti Vagyonkezelő Zrt.-től

Januártól bármelyik újpesti lakos megkeresheti azzal az Újpesti Vagyonkezelő Zrt.-t, hogy vállalja át háza közös képviseletét. Az UV Zrt. új, kibővített szolgáltatására komoly kereslet mutatkozik.
20
márc

Szórakozás és vásárlás: rendezvényekkel is vár az Újpesti Piac

Egész évben vidám rendezvények tarkítják az Újpesti Piac életét. A gyerekek gyakran találkozhatnak lufihajtogató bohóccal, februárban farsangi fánkosztással várták a látogatókat, nőnap alkalmából pedig a piac férfi dolgozói virággal és hűtőmágnessel kedveskedtek a hölgy vásárlóknak.
17
márc

Újra vár a Tarzan Park

Március 15-én ismét megnyitotta kapuit a Tarzan Park, amely a hűvösebb időben sem aludt téli álmot. Az átmeneti szünet során rendkívül komoly biztonsági ellenőrzéseket és felújítási munkálatokat végeztek a parkban, hogy a 14 játékszigetet „csúcsformában” vehessék igénybe a gyerekek.
21
márc

Közleményben reagált a feltételezésekre a Vagyonkezelő

„Az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. visszautasít mindennemű hamis vádaskodást és minden olyan hazug feltételezést, ami a cég tisztességét és integritását kérdőjelezi meg.”
5
nov

Újpest megsegíti a város házi- és gyermekorvosait

Hosszú távon azonban csak az állami segítség gyógyíthatja a bajt.
10
okt

Így takarékoskodnak intézményeink

Egyeztetésre hívta össze dr. Trippon Norbert alpolgármester az önkormányzati cégek és intézmények vezetőit, hogy megbeszéljék, hogyan reagálhatnak saját területükön a megugró energiaárakra.
9
okt

Kellemes és hasznos: ez a Tarzan Park

Továbbra is várja látogatóit az ország egyik legnagyobb szabadtéri játszótere.
16
jún

Nehéz helyzetet okoz a rezsicsökkentés visszavonása

Az ország összes önkormányzatát, így kerületünket is érzékenyen érinti az a kormánydöntés, amely szerint a „villamosenergia és a...
6
nov

Korszakalkotó újítások várnak az újpesti társasházakra

Energiahatékonyság, valódi rezsicsökkentés, pályázati lehetőségek, zöldszempontok: ezekről is tárgyaltak a közös képviselők és a...
24
szept

Vadonatúj kazánok a rendelőben

Komoly munka folyt az újpesti SZTK alagsorában lévő gépészeti helyiségben, ugyanis kicserélték a régi, elavult és az üzembiztonságot már veszélyeztető kazánokat.