Címke: piac

20
márc

Szórakozás és vásárlás: rendezvényekkel is vár az Újpesti Piac

Egész évben vidám rendezvények tarkítják az Újpesti Piac életét. A gyerekek gyakran találkozhatnak lufihajtogató bohóccal, februárban farsangi fánkosztással várták a látogatókat, nőnap alkalmából pedig a piac férfi dolgozói virággal és hűtőmágnessel kedveskedtek a hölgy vásárlóknak.
4
nov

Újpesti Megbecsülés Program: a nyugdíjasokat és a kereskedőket is támogatta

Október 13-ig vehették át az arra jogosultak az Újpesti Megbecsülés Program utalványokat, amelyek december 31-ig költhetők el a piacon. Több mint 18 ezren vették át a kuponokat, így 110 millió forintot meghaladó önkormányzati támogatás jutott el a kerület nyugdíjasaihoz. De nemcsak nekik segítség ez, hiszen a piaci kereskedők forgalmát is fellendítették.
30
júl

Az Újpesti Napló Nagy Piaci Ártesztje

Az infláció és az árak elszabadulását leginkább a gyümölcsök árán érezzük meg, hiszen már nem kapni ezer forint alatt egy kiló...
23
jan

Körkép – Javítások a piacon (videó)

Elindult a padlóburkolatcsere a 2018-ben átadott újpesti vásárcsarnokban. A munka területről területre zajlik, hogy a vásárlók minél kevesebbet érezzenek meg belőle.
2
dec

Új korlátozások a fokozódó vírushelyzet miatt

Az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt ismét szigorúbb megelőző intézkedésekkel kell számolnunk; országos szinten és városunkban is....
6
ápr

Így indulhat újra az élet szerdától

Hasznos információk a következő időszakra.
23
márc

Így mehetünk piacra húsvétkor

Az Újpesti Piac nagypénteken (április 2-án), illetve húsvét vasárnap és hétfőn (április 4-5-én) zárva tart, szombaton azonban nyitva lesz.
9
dec

Körkép – Megjöttek a fenyőfák Újpestre!

Megtelt fenyőfával az újpesti piac melletti parkoló. Az évtizedek óta visszajáró őstermelők nem emeltek árat, választék pedig bőven van. A sláger idén is a nordmann fenyő.
12
nov

Körkép – Változások a piacon

A szigorúbb feltételek közt is nagyon pörög az újpesti piac, igaz, a vendéglátósokat kicsit megfogták az új szabályok, és idén már bolhapiac sem lesz. A fenyőárusok viszont jönnek.
16
szept

Körkép – Egekben a gyümölcsárak

Soha nem látott árak a piacon, az zöldségek a szokásosnál drágábban, a gyümölcsök mind ezer forint környékén kaphatóak, az árak idén az egekbe szöktek. Az időjárás mellett a gazdasági bizonytalanság sem kedvez annak, hogy egészségesen élhessünk. Ki a felelős az elérhetetlen árakért?