Címke: piac

30
júl

Az Újpesti Napló Nagy Piaci Ártesztje

Az infláció és az árak elszabadulását leginkább a gyümölcsök árán érezzük meg, hiszen már nem kapni ezer forint alatt egy kiló...
23
jan

Körkép – Javítások a piacon (videó)

Elindult a padlóburkolatcsere a 2018-ben átadott újpesti vásárcsarnokban. A munka területről területre zajlik, hogy a vásárlók minél kevesebbet érezzenek meg belőle.
2
dec

Új korlátozások a fokozódó vírushelyzet miatt

Az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt ismét szigorúbb megelőző intézkedésekkel kell számolnunk; országos szinten és városunkban is....
6
ápr

Így indulhat újra az élet szerdától

Hasznos információk a következő időszakra.
23
márc

Így mehetünk piacra húsvétkor

Az Újpesti Piac nagypénteken (április 2-án), illetve húsvét vasárnap és hétfőn (április 4-5-én) zárva tart, szombaton azonban nyitva lesz.
9
dec

Körkép – Megjöttek a fenyőfák Újpestre!

Megtelt fenyőfával az újpesti piac melletti parkoló. Az évtizedek óta visszajáró őstermelők nem emeltek árat, választék pedig bőven van. A sláger idén is a nordmann fenyő.
12
nov

Körkép – Változások a piacon

A szigorúbb feltételek közt is nagyon pörög az újpesti piac, igaz, a vendéglátósokat kicsit megfogták az új szabályok, és idén már bolhapiac sem lesz. A fenyőárusok viszont jönnek.
16
szept

Körkép – Egekben a gyümölcsárak

Soha nem látott árak a piacon, az zöldségek a szokásosnál drágábban, a gyümölcsök mind ezer forint környékén kaphatóak, az árak idén az egekbe szöktek. Az időjárás mellett a gazdasági bizonytalanság sem kedvez annak, hogy egészségesen élhessünk. Ki a felelős az elérhetetlen árakért?
5
jún

Hétfőtől megszűnik az idősávos vásárlás a Piacon

A nyitvatartási időben bárki, kortól függetlenül látogathatja a Piacot.
24
ápr

ÚKTV – Körkép – Új rend a piacon

Alaposan felbolydította az újpesti piac életét az új nyitvatartási rend, amely szerint április 24-étől a 65 évnél idősebbek fél nyolctól kilencig vásárolhatnak. Az első napon sokan nem tudtak még a változásról, amely a városvezetés szerint a vásárlóknak és a kereskedőknek is jobb.