Címke: Egészséges Budapest Program

20
ápr

Megújult a Mentálhigiénés Gondozó

A projekt összesen bruttó 356 millió forintba került, amelyből 220 millió forint állami támogatás és 136 millió forint önkormányzati önrész volt.
23
febr

Hamarosan kész az SZTK-hoz tartozó Újpesti Mentálhigiénés Gondozó felújítása

Az Egészséges Budapest Program harmadik ütemében a gondozó teljes területe felújításra kerül és kibővül, mellyel növelni lehet a gondozóban egy időben ellátottak létszámát is.
17
nov

El a kezekkel az SZTK-tól!

Megszépül és korszerűbb lesz a Nyár utcai Mentálhigiénés Gondozó épülete, amely azonban sajtóhírek szerint az újpesti SZTK-val együtt...
3
nov

Nehéz időkben határozott döntések kellenek

A mostani és előttünk álló nehéz időszakban, a megnőtt energiaköltségek és az infláció miatt már nemcsak a megkezdett észszerű, az önkormányzati intézményeket érintő üzemeltetési takarékoskodási intézkedéseket folytatja tovább Újpest Önkormányzata, hanem a fejlesztések irányának és ütemezésének újragondolását is.
21
okt

Elkészült az SZTK informatikai hálózatfejlesztése

Nagyobb biztonság, gyorsabb adatátvitel.
7
okt

Mérlegen az SZTK-s korszerűsítések

Sorra vettük, milyen fejlesztésekkel vezette át az újpesti önkormányzat a XXI. századba az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetet, ami hamarosan állami kézbe kerülhet.
2
máj

Megérkezett a XXI. század az újpesti szakrendelőbe

Bő másfél éves munka gyümölcse érett be azzal, hogy ismét megnyílhat az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet hetedik emelete és elindulhat...
9
ápr

Hamarosan kész az új mozgásszervi centrum az SZTK-ban

Hamarosan befejeződik az Újpesti Szakrendelő hetedik emeletének fejlesztése, ahol egy korszerű, a mai igényeknek mindenben megfelelő...
28
jan

Újpesti tulajdonba venné az egykori uszoda telkét az önkormányzat

A képviselő-testület arra törekszik, hogy a területen a lehető legrövidebb időn belül megvalósuljon a tervezett parképítés.
7
dec

Egészséges Budapest Program: Indulnak az újpesti fejlesztések

Lezajlott az első egyeztetés a IV. kerület és a főváros között.