Címke: egészségügy

9
febr

Mammográfiai diagnosztikai központot kapott Újpest

Február 7-én átadták, és február 12-étől már várja is a pácienseket a mammográfiai diagnosztikai központ az újpesti SZTK földszintjén, a laboratórium helyén. A teljes körű emlődiagnosztika már tavaly szeptembertől elérhető a szakrendelőben, a most átadott beruházás nyomán pedig alaposan fel is gyorsulhatnak, így túlzás nélkül életeket menthetnek az itt elvégzett vizsgálatok.
16
okt

Teljes körű emlődiagnosztika és új szakrendelés a felnőttkori oltások beadására a Szakrendelőben

A Szakrendelőben teljes körű emlődiagnosztikára van mód, amivel jelentősen gyorsabbá válik a lehetséges súlyos daganatos betegség felismerése és kezelése. Szeptember 21-étől pedig új szakrendelés indul a felnőttkori védőoltások beadására.
29
jún

Egészségügyi szakembereit ünnepelte Újpest

A IV. kerület népjóléti alpolgármestere a hippokratészi eskü szavait idézve köszöntötte az Újpest Egészségéért Díjban részesülőket.
29
jún

Sorcsere a védőnőknél

Július 1-jével kerül állami fennhatóság alá és központosítják a területi védőnői szolgálatot Újpesten, ennek keretében az érintett védőnők által használt ingatlanokat és eszközöket a törvényi előírások szerint az új fenntartó, a Honvéd Kórház kezelésébe kell adni.
27
jún

Hírek az újpesti szakrendelőből

A legfrissebb információk az SZTK háza tájáról.
15
jún

Védtelenül? – Elbúcsúzott a védőnőitől Újpest

Keserédesre sikeredett az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet tanácstermében tartott védőnők napi ünnepség június 13-án.
8
jún

Zacher Gábor: Nem nézőként vagyunk a stadionban

A hatvani kórház főorvosa, aki „szabadidejében” mentőzik és rendszeresen biztosít a sporteseményeken, közelebbről a focimeccseken is.
10
máj

Hírek az újpesti Szakrendelőből

Mi újság az SZTK-ban?
10
máj

Húsz defibrillátort kapott Újpest…

Lényeg, hogy merjük is használni!
8
máj

Itt a tavasz, támadnak a pollenek

Bár mindannyian vártuk a tavasz beköszöntét, sokan vannak, akik számára a természet megújulása az allergiás időszak kezdetét is jelenti.