Címke: fejlesztések

3
nov

Nehéz időkben határozott döntések kellenek

A mostani és előttünk álló nehéz időszakban, a megnőtt energiaköltségek és az infláció miatt már nemcsak a megkezdett észszerű, az önkormányzati intézményeket érintő üzemeltetési takarékoskodási intézkedéseket folytatja tovább Újpest Önkormányzata, hanem a fejlesztések irányának és ütemezésének újragondolását is.
7
okt

Mérlegen az SZTK-s korszerűsítések

Sorra vettük, milyen fejlesztésekkel vezette át az újpesti önkormányzat a XXI. századba az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetet, ami hamarosan állami kézbe kerülhet.
13
jan

Már látszódnak az idei közterületi fejlesztések körvonalai

A tavalyi parkfelújítások után, mint a Béke és a Kordován tér, valamint az újak kialakítása, mint a Sándor István park és a József Attila utcai park és játszótér után újabb közterület-fejlesztések következnek majd.
17
dec

Zöld karakterű, emberi léptékű városfejlesztés

Az év vége közeledtével szokás számba venni az elért eredményeket. „Számtalan területen haladtunk előre a fejlesztéseinkkel, és már...
20
dec

Körkép – Fejlesztések a MÁV-nál

Több, az újpesti lakosokat is közvetlenül érintő fejlesztést jelentett be a MÁV. December második felében sűrített és pontosított menetrend lépett életbe és emeletes vonattal is segítik az utazóközönség kényelmét.
26
máj

Tovább folytatódtak a fejlesztési bejárások Újpesten

A fejlesztések előkészítése a járvány idején sem szünetelt.