Címke: konferencia

18
ápr

Nemzetközi szakmai konferenciát tartott az Újpesti Család- és Gyermekjóléti Központ

Nemzetközi szakmai konferenciát tartottak április 17-én az Újpesti Család- és Gyermekjóléti Központ K25 közösségi terében, ahol az Újpesten már működő helyi kisgyermekkori stratégia programjait ismertették a projektnek most nekiinduló cseh önkormányzatok képviselői számára.
12
aug

A katakárosultaknak adtak tanácsot

A vállalkozói lét újratervezésének problémáiról és sarkalatos pontjairól dr. Halász Árpád cégjogász és Mándi László könyvelő tájékoztatta az újpestieket, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórum részéről Illyés Márton igyekezett támpontokat adni a bürokrácia útvesztőihez.
11
nov

Konferencia keretében adták át az Újpesti Szociális Munkáért Díjakat

Az önkormányzat nagyszabású rendezvénnyel tisztelgett a szociális dolgozók és a civil szféra előtt.
6
nov

Korszakalkotó újítások várnak az újpesti társasházakra

Energiahatékonyság, valódi rezsicsökkentés, pályázati lehetőségek, zöldszempontok: ezekről is tárgyaltak a közös képviselők és a...
21
nov

Több mint térségmegújítás: valódi integráció

Krízistömb elbontása, parkosítás, bérlakásépítés, és ami a legfontosabb: az emberek, akiket ez a mindennapjaikban érint. Az Újpest Kapuja térségmegújítási projekt keretében szakmai konferenciát tartottak a lebonyolító konzorcium tagjai.
19
nov

Több mint térségmegújítás: valódi integráció

Krízistömb elbontása, parkosítás, bérlakásépítés, és ami a legfontosabb: az emberek, akiket ez a mindennapjaikban érint. Az Újpest...
26
ápr

Ez lehet az újraindulás útja: óvatos nyitás, több tesztelés, több maszk

A szakemberek szerint körültekintés híján még most is brutálisan elszabadulhat a járvány.