Címke: Molnár István Gábor

20
dec

Tüzesen, sűrűn, ízesen

Bár a karácsonyi szokások egyre univerzálisabbak, minden népnek megvannak a maga hagyományai és ételei, amik nélkül nem telhet el a szeretet ünnepe. Molnár István Gábor, az Újpesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnökének segítségével most az egyik legvallásosabb nép, a cigányság karácsonyi szokásait mutatjuk be.
25
szept

„Problémás gyerek voltam” – Újpestért Díjat kapott Molnár István Gábor helytörténész, kulturális szervező

Újpestért Díjban részesült Molnár István Gábor, az Újpesti Roma Önkormányzat elnöke és a Rácz Gyöngyi Kulturális Központ alapítója, vezetője.
11
nov

Konferencia keretében adták át az Újpesti Szociális Munkáért Díjakat

Az önkormányzat nagyszabású rendezvénnyel tisztelgett a szociális dolgozók és a civil szféra előtt.
22
dec

Hatalmas siker volt az Újpesti Adventi Ajándékgyár

Az egész kerület megmozdult, és ezernyi ajándékot gyűjtöttek a rászoruló gyermekeknek.
16
dec

Helyi Érték – A jótékonykodás életforma is lehet

Nemcsak karácsony előtt, de az év többi napján is rendszeresen érkeznek adományok a rászorulók számára. Az újpestiek egyre nagyobb hányada segít kevésbé szerencsés sorsú embertársain. Többek között ez derült ki abból a beszélgetésből, melynek résztvevői: Bedő Kata alpolgármester, Hellenbárt László, az S.O.S. Krízis Alapítvány intézményvezetője és Molnár István Gábor, az Újpesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.
19
nov

Több mint térségmegújítás: valódi integráció

Krízistömb elbontása, parkosítás, bérlakásépítés, és ami a legfontosabb: az emberek, akiket ez a mindennapjaikban érint. Az Újpest...
17
jan

Helyi Érték 2020.01.17.

...