Címke: Twist Olivér alapítvány

10
jan

A zimankó miatt létszámkorlát nélkül fogadják a hajléktalan személyeket a fóti úti átmeneti szálló nappali melegedőjében

Az életveszélyes hideg miatt hétfőn életbe lépett a „vörös kód” a hajléktalanellátásban. A fóti úti Twist Olivér Alapítvány nappali melegedőjében ezért átmenetileg megszüntették a létszámkorlátot, a naponta beengedhető 60 személyen felül még több embert befogadnak.
30
nov

Hajléktalanok karácsonyi ajándékára gyűjt adományokat a Twist Olivér Alapítvány

Közösségi adománygyűjtést indított az újpesti Twist Olivér Alapítvány: a szervezet a Fóti út 4. alatt üzemelő hajléktalanszállón és a közterületeken élő nehézsorsú emberek karácsonyi ajándékát szeretné fedezni a befolyt felajánlásokból.
26
febr

Adjunk, hogy adhassanak

Felajánlásokat vár a Twist Olivér Alapítvány.
24
okt

Mi lesz veled, Twist Olivér?

Tízszeresére emelkedett a hajléktalanszálló rezsiköltsége.
17
jan

Körkép – A hidegben is segít a Twist Olivér Alapítvány (videó)

A rendkívüli hideg miatt január 14-ével életbe lépett a vörös kód, ami azt jelenti, hogy a szociális ellátórendszernek nagyobb figyelmet kell fordítania az utcán élőkre. Újpesten tegnap és ma éjszaka is mínusz 10 fok alá kúszott a hőmérő higanyszála, a hajléktalanokról gondoskodó Twist Olivér Alapítvány Fóti úti bázisán telt ház van, és most aztán minden támogatás nagy jól jön.
11
nov

Konferencia keretében adták át az Újpesti Szociális Munkáért Díjakat

Az önkormányzat nagyszabású rendezvénnyel tisztelgett a szociális dolgozók és a civil szféra előtt.
19
okt

Körkép – Főzőcskézéssel ünnepeltek a Twist Alapítványnál (videó)

Közös főzőcskézés és fotókiállítás várta az érdeklődőket október 15-én, a Twist Olivér Alapítvány újpesti bázisán. A szervezet 30 éve segíti a hajléktalanokat, rászorulókat.
26
szept

Körkép – 30 éves a Twist Alapítvány (videó)

Októberben lesz 30 éves a hajléktalanokat segítő újpesti Twist Olivér Alapítvány. A szervezet születésnapjára sem kér egyebet, mint segítséget a fedél nélkülieknek.
21
jan

Mozaik – Tápi Eszter – Hajléktalanellátás Újpesten (videó)

Tele a nappali melegedő, az átmeneti szállón pedig várólista is van a hajléktalanellátást végző Twist Olivér Alapítványnál. A Fóti úton működő szervezet munkatársai a hideg beálltát követően az utcán élőknek minden nap visznek meleg ételt, teát és takarót. Tápi Eszter intézményvezető a Mozaikban azt is elmondta, hogy az újpestiek rengeteg adományt szoktak eljuttatni hozzájuk.
26
nov

Körkép – Figyeljünk a hajléktalanokra!

A fagy beköszöntével elérkezett a legnehezebb időszak a hajléktalanok számára. A kerületi szociális munkások mindent megtesznek értük, de a melegedőkbe a járványügyi szabályok miatt kevesebben férnek csak be.