Címke: városháza

4
dec

Adventi hangverseny a városházán

Az újpesti zeneiskola művésztanárai adtak felemelő koncertet a városháza dísztermében. Az adventi hangversenyt csak védettségi...
17
Júl

Ne fürödjünk a szökőkútban, mert megbetegedhetünk

Természetes, hogy a nyári kánikula idején minden eszközzel igyekszünk hűteni magunkat, de a szökőkútban pancsolás ennek igen helytelen és rendkívül veszélyes módja.
5
máj

Körkép – A városházán járt az Újpest FC (videó)

Kedden délután a Városháza dísztermében fogadta a hétfő este Magyar Kupát nyerő Újpest FC játékosait és a stábtagokat Déri Tibor.
5
Már

Változik az ügyintézés rendje

Más szabályok lesznek a különböző osztályokon, és a házasságkötés rendje is eltér a megszokottól.
19
feb

Körkép – Elkészült Újpest költségvetése (videó)

Újpest 2021-ben is működni fog, hitelt nem tervez felvenni, de az elvonások miatt sok mindenre kevesebb pénz jut, mint eddig. Arra, hogy a kieső bevételeket a kormány pótolja, kicsi az esély.
31
aug

Kismesterek nagyban: szeptember 5-éig látogatható Déri Miklós fotókiállítása

A 180 éves Újpest előtt tisztelgő összeállítás a városháza előtt tekinthető meg.
29
aug

Déri Miklós portrékiállítása, Planetárium és újrahasznosított mobilok Újpest Központjában

Ugyan az Újpest Városnapok a járványügyi helyzet miatt elmarad, néhány elemét azért megtartják augusztus utolsó hétvégéjén. Ne maradjunk otthon!
17
Júl

ÚKTV – Körkép – Közmeghallgatás a Városházán

Megtartotta idei második közmeghallgatását az újpesti városvezetés. A lakosok levélben vagy elektronikus úton adhatták le a kerülettel kapcsolatos kérdéseiket. Így a gyűlésen a közterek karbantartása és parkolóhely-probléma mellett szóba került az Újpesti Piac fenntartása, az UTE financiális kérdései, a kerékpárutak és a Víztorony jövője is.
2
jún

Elismerés Újpest diáksportolóinak

Átadták az Újpest Kiváló Diáksportolója Díjakat a Városházán.
24
ápr

Helyi Érték – Szennyvízzel fűtenek Újpesten

A környező lakótelepekről összegyűjtött szennyvízzel fűtik télen, illetve hűtik nyáron a városházát, a piacot és az okmányirodát Újpesten. Egy magyar vállalkozás szabadalmaztatott technológiája alapján működik a rendszer. A Helyi érték riportját látják.