Címke: UVSE

19
máj

A magyar vízilabda ikonjára emlékeznek

Második alkalommal rendezi meg a Benedek Tibor Emléktornát az UVSE május 20-22. között a Margitszigeten.
5
okt

Újpesti Sport – Magyari Alda és Benczur Márton (videó)

Az UVSE női vízilabdacsapatának edzője és a magyar válogatott kapusa volt a vendégünk a stúdióban. Benczur Mártonnal és az újonnan érkezett Magyari Aldával beszélgettünk a hamarosan rajtoló bajnokságról és a csapatra váró feladatokról.
27
ápr

Újpesti Sport – Keszthelyi Rita (videó)

Az Újpesti Sport vendége Keszthelyi Rita vízilabdázó volt. Az UVSE klasszisa beszélt a magyar bajnoki aranyérem megszerzéséről, a közelgő Európa Liga döntőjéről valamint a tokiói olimpián szereplő válogatott esélyeiről.
23
ápr

Mindenki izgatott a döntő előtt

Ha a tavalyi szezont, mikor a pandémiás helyzet miatt nem hirdettek bajnokot, nem számoljuk, akkor a hatodik bajnoki címért ugrik vízbe holnap este az UVSE női vízilabdacsapata.
21
ápr

Ma bajnokok lehetnek az újpesti vízilabdás lányok!

Az UVSE vízipólós lányai ma 17:30-tól a Dunaújváros ellen játszanak sorsdöntő mérkőzést. Ha győznek, megnyerik a bajnokságot.
13
ápr

Újpesti Sport – Benczur Márton (videó)

Az Újpesti Sport vendége a női vízilabda-bajnokság alapszakaszát veretlenül megnyerő UVSE vezetőedzője, Benczur Márton volt. Mint mondta, a bajnoki aranyért szállnak vízbe a nagy rivális Dunaújváros ellen, és az Európa-kupában is a győzelemért harcolnak majd a lányai.
23
márc

Újpesti Sport – Vincze Balázs (videó)

Az Újpesti Sport vendége Vincze Balázs, az UVSE vízilabdázóink vezetőedzője volt, akinek csapata megnyerte a Komjáti Kupát. Az U23-as gárda győzelméről beszélgettünk a szakemberrel.
4
dec

Körkép – Dedikált labdákkal érkeztek sportolóink

Csomagokkal és dedikált labdákkal érkeztek újpesti sportolók az Ajándékgyárba. A meglepetések mellett talán még szebbé teszi az ünnepet az is, hogy mindez az ÚFC és UVSE összefogásával történt.
24
nov

Újpesti Sport – Vincze Balázs és Berta Csaba

Egy célért a pályán és a medencében “jelszóval” együttműködési megállapodást kötöttek egymással a labdarúgók és a vízipólósok. Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Vincze Balázs, az UVSE szakmai igazgatója volt az Újpesti Sport vendége.
19
nov

Az Újpest FC és az UVSE is csatlakozott az Adventi Ajándékgyár gyűjtéséhez

A sportolók közösen ajándékozzák majd meg a legszegényebb gyermekeket.