Címke: UVSE

4
dec

Körkép – Dedikált labdákkal érkeztek sportolóink

Csomagokkal és dedikált labdákkal érkeztek újpesti sportolók az Ajándékgyárba. A meglepetések mellett talán még szebbé teszi az ünnepet az is, hogy mindez az ÚFC és UVSE összefogásával történt.
24
nov

Újpesti Sport – Vincze Balázs és Berta Csaba

Egy célért a pályán és a medencében “jelszóval” együttműködési megállapodást kötöttek egymással a labdarúgók és a vízipólósok. Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Vincze Balázs, az UVSE szakmai igazgatója volt az Újpesti Sport vendége.
19
nov

Az Újpest FC és az UVSE is csatlakozott az Adventi Ajándékgyár gyűjtéséhez

A sportolók közösen ajándékozzák majd meg a legszegényebb gyermekeket.
6
okt

Újpesti Sport – Vincze Balázs

Jelenleg első helyen áll a férfi vízilabda-bajnokságban az UVSE férfi vízilabdacsapata! Vincze Balázs szakmai igazgató bízott a jó szereplésben, de ilyen nagyot még ő sem mert álmodni. Az Újpesti Sport vendége Vincze Balázs, a klub szakmai igazgatója.
16
Sze

Újpesti Sport – Szegedi Panni

Még csak 15 éves... és máris az UVSE felnőtt vízilabdacsapat tagja. Sőt, gólt is lőtt a Kupa-döntőben. Erről és picit magánéletéről is kérdeztük Szegedi Pannit. A nagy álom persze a válogatottság és az olimpia.
16
aug

Pozitív teszt a vízipólósoknál is

Ez a nap nem az újpesti sporté. Az UVSE férfi csapatából három játékos szervezetében mutatták ki a koronavírus jelenlétét, az edzések és az edzőtábor elmarad.
25
Júl

ÚKTV – Körkép – A vízilabdás lányok edzésén jártunk

A Magyar Kupáért száll vízre idén az UVSE női vízilabdacsapata. A lányok egyik edzésére stábunk is ellátogatott, ahol Benczur Márton vezetőedző adott nekünk interjút.
21
Júl

ÚKTV – Körkép – Edzés az UVSE-nél

Sajtónyilvános edzést tartottak az UVSE vízilabdásai, ahol Vincze Balázs vezetőedző adott interjút stábunknak. Vincze Balázst még Benedek Tibor kérte fel arra, hogy vegye át tőle a stafétabotot és irányítsa az egyesület szakmai munkáját.
18
jún

Újpesti Sport – Elhunyt Benedek Tibor – utolsó interjú az ÚKTV-n

Benedek Tibor, a ma elhunyt legendás vízilabdázó, többszörös olimpiai bajnok emléke előtt egy 2017. januárjában készített interjúval tisztelgünk, amelyben karrierjének indulásáról, újpesti kötődéséről, sikereiről is beszélt.
28
máj

Újpesti Sport – Bisztritsányi Dávid

Újrakezdődtek az edzések az UVSE-nél. Bisztritsányi Dávid mesél a részletekről, a válogatottságáról és újpesti kötődéséről.