Címke: olimpia

1
máj

Nincs olyan, hogy „én”, csak olyan van, hogy „mi” – interjú Faragó Kamillával, az UVSE csapatkapitányával

Az UVSE Vízilabda Sportegyesület női csapata sikert sikerre halmoz, az újpesti lányok ősszel Magyar Kupát nyertek és Európai Szuperkupa-döntőt játszottak. A sikerekben jelentős részt vállalt a 23 éves csapatkapitány, Faragó Kamilla, aki az olimpiára készülő válogatottnak is oszlopos tagja. Az újpesti neveltetésről, az ötkarikás játékokról és a süteményről is beszélgettünk a fiatal vízilabdázó kiválósággal.
22
ápr

Nagy Bernadett, az UTE birkózója: “Olimpiai aranyat akarok”

Nem kis bravúr Nagy Bernadetté. Az UTE 76 kg-ban versengő birkózója Bakuban megváltotta a repülőjegyet a párizsi olimpiára. Az olimpikon sportolóval beszélgettünk.
14
márc

Az ötkarikás játékokon szurkolhatunk Péni István újpesti sportlövőnek

Péni István, az UTE versenyzője ezüstérmes lett a légpuskások viadalán a győri Európa-bajnokságon, ezzel a magyar sportlövő kvótát szerzett a párizsi olimpiára. A döntő után Péni István elárulta, miképpen élte meg, hogy párhuzamosan zajlott a verseny az ötkarikás részvétel jogáért és az Eb-érmekért.
11
márc

Az UTE-s Márton Viviana is ott lesz a párizsi olimpián

Február 10-én vasárnap két magyar tekvondós, Józsa Levente és az UTE színeiben versenyző Márton Viviana is olimpiai kvótát szerzett a Szófiában rendezett kvalifikációs tornán.
7
márc

Péni István és az UTE szerződést hosszabbított

Az UTE olimpiai kvótát szerzett sportlövész büszkesége, Péni István március 6-án aláírta a szerződést, melyben megállapodott a lila-fehér csapattal a párizsi ötkarikás játékokat követő évekről.
31
márc

Mohamed Aida: Korábban minden egyszerűbb volt

Nyolcadszor állhatna ötkarikás játékokon a pástra.
20
jan

Bronzérem az összesített rangsorban

Ahogy az elmúlt években mindig, az UTE idén is a legjobbak között végzett az olimpiai számok összevetésében. A kerületi sportegyesület a...
14
jan

Keleti Ágnes, a világ legidősebb olimpiai bajnoka 101 éves lett

Isten éltesse sokáig!
20
dec

Szertefoszlott olimpiai álmok a Népszigeten

Ma már nehéz lenne elképzelni, hogy különféle stadionok magasodjanak a Népsziget közkedvelt kirándulóhelyei fölé, ám volt idő, amikor sokan komolyan gondolták, hogy itt rendezzék meg az ötkarikás játékokat.
16
aug

Halassy Olivér – A partra vetett csillag

A féllábú úszófenomén pályájának és életútjának folytatása.