Címke: keleti ágnes

12
jan

Keleti Ágnes 102!

Kimondani is elképesztő – 102 éves lett Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnokunk január 9-én.
14
jan

Keleti Ágnes, a világ legidősebb olimpiai bajnoka 101 éves lett

Isten éltesse sokáig!
17
nov

Budapest díszpolgára lett Keleti Ágnes

A sportlegendán kívül többek között a hős újpesti rendőröket is kitüntették a főváros napja alkalmából.
16
márc

A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Keleti Ágnest

Az újpesti olimpikon munkásságát is elismerték a nemzeti ünnep alkalmából.
21
jan

Mozaik – Róth Tamás – Keleti Ágnes portré (videó)

Először el sem hitte, hogy már 100 éves, utána kellett számolnia - ezt mesélte Keleti Ágnesről, a világ legidősebb olimpiai bajnokáról fotósa, aki egyben a személyes barátja is. Róth Tamás arról is mesélt a Mozaikban, hogy a legendás tornász szenvedélyesen szeret utazni, imádja a dzsesszt, és bár nagyon egészségesen étkezik, nem tud ellenállni a csokoládénak.
9
jan

Körkép – Keleti Ágnes 100 (videó)

Az egész országból, sőt a világ számos pontjáról kap jókívánságokat a 100. születésnapját ünneplő Keleti Ágnes. Az Újpesti Dózsa egykori tornásza, ötszörös olimpiai bajnok, a kerület díszpolgára jó egészségnek örvend és meghatottan fogadja a gratulációkat. Egyik ajándéka, hogy az UTE Tornacsarnoka ezentúl az ő nevét viseli. A világ legidősebb olimpiai bajnokát a tornászok és Újpest vezetése is a járványügyi előírások betartása mellett köszöntötte fel.
7
jan

Körkép – Keleti Ágnes köszöntése (videó)

A 100 éves Keleti Ágnesnél jártunk! Újpest nevében Déri Tibor polgármester köszöntötte a világ legidősebb olimpiai bajnokát.
20
nov

Könyv jelent meg a világ legidősebb olimpiai bajnokáról

A Magyar Torna Szövetség kiadásában megjelent a Keleti 100 „Mert szeretek élni…” című könyv, amely a 100. születésnapjához közeledő ötszörös olimpiai bajnok tornász, Keleti Ágnes élettörténetét dolgozza fel.
29
aug

ÚKTV – Körkép – Ők Újpest idei díszpolgárai

Újpest díszpolgárává avatták a 99 éves Keleti Ágnes olimpiai bajnokot, valamint Iványi János építőmérnököt. Rajtuk kívül Újpestért díjat kapott Hintalan Albert, szülész-nőgyógyász szakorvos, Kocsis András Sándor, a Kossuth kiadó elnök-vezérigazgatója és Rojkó Annamária szerkesztő-újságíró. Az Újpesti Önkormányzat Elismerő oklevelét vehette át Németh Antalné óvodapedagógus, Laszip Gábor sport-és helytörténész valamint a Lepke Cukrászda vezetője
28
aug

Újpest kiválóságait díjazták

Díszpolgárrá avatták a 99 éves Keleti Ágnes olimpiai bajnokot és Iványi János építőmérnököt.