Címke: Újpesti Sport

13
ápr

Újpesti Sport – Benczur Márton (videó)

Az Újpesti Sport vendége a női vízilabda-bajnokság alapszakaszát veretlenül megnyerő UVSE vezetőedzője, Benczur Márton volt. Mint mondta, a bajnoki aranyért szállnak vízbe a nagy rivális Dunaújváros ellen, és az Európa-kupában is a győzelemért harcolnak majd a lányai.
30
Már

Újpesti Sport – Virth Balázs (videó)

Az Újpesti Sport vendége Virth Balázs úszóedző, a világbajnok Kapás Boglárka mestere volt. A tréner szerint tanítványa, aki már kivívta az olimpiai indulás jogát, már most olyan állapotban van, amely alapján, szép reményekkel várhatja a tokiói ötkarikás játékokat.
17
Már

Újpesti Sport – Varga Ádám (videó)

Olimpiai kvótáért küzd a hét végi kvalifikációs versenyen az UTE birkózója, Varga Ádám. Az esélyekről is beszélgettünk a nehézsúlyú versenyzővel.
9
feb

Újpesti Sport – Szabados Ádám (videó)

Szabados Ádám, az Újpest FC freestyler játékosa volt az Újpesti Sport vendége. Megismerkedhettünk a sportággal, amely többek között a játékosságot ötvözi a zsonglőröket is megszégyenítő ügyességgel.
5
jan

Újpesti Sport – Berki Krisztián (videó)

Olimpiai bajnok tornász volt az Újpesti Sport vendége. Berki Krisztián, a lólengés koronázott királya, a rengeteg sérülés ellenére, folytatja a felkészülést a tokiói ötkarikás játékokon való indulása érdekében.
29
dec

Újpesti Sport – Mizsér Attila

Tanuljunk meg a lehetőségeinkre figyelni, és aknázzuk ki azokat!"- ezzel a Mizsér Attilától kapott jó tanáccsal vágunk bele a 2021-es esztendőbe és zárjuk 2020 utolsó sport műsorát.
22
dec

Újpesti Sport – Erdei Zsolt

A profik és az amatőrök közöttt is a világ legjobbja volt az Újpesti Sport vendége. Erdei Zsolt Újpesten igazgatja a Madárfészek Ökölvívó Akadémiát, munkája mellett már nagyon készül, hogy családja körében ünnepelhesse a karácsonyt.
1
dec

Újpesti Sport – Szélesi Zoltán

Egy igazi tősgyökeres újpesti sportember volt az Újpesti Sport vendége. Szélesi Zoltán korábbi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány elmondta, soha nem hagyná el városunkat, Újpestet.
24
nov

Újpesti Sport – Vincze Balázs és Berta Csaba

Egy célért a pályán és a medencében “jelszóval” együttműködési megállapodást kötöttek egymással a labdarúgók és a vízipólósok. Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Vincze Balázs, az UVSE szakmai igazgatója volt az Újpesti Sport vendége.
10
nov

Újpesti Sport – Sinkovics Gábor

Sinkovics Gábor sportújságíró volt az Újpesti Sport műsorának vendége. Harminc éven át írt a sport napilapban. Pályáról, élményeiről, munkájáról beszélgetett Gergely Gáborral.