Címke: Újpesti Sport

5
okt

Újpesti Sport – Magyari Alda és Benczur Márton (videó)

Az UVSE női vízilabdacsapatának edzője és a magyar válogatott kapusa volt a vendégünk a stúdióban. Benczur Mártonnal és az újonnan érkezett Magyari Aldával beszélgettünk a hamarosan rajtoló bajnokságról és a csapatra váró feladatokról.
29
Sze

Újpesti Sport – Lucz Anna (videó)

Az UTE kétszeres világbajnok kajakozójával beszélgettünk. Lucz Anna jól megérdemelt pihenőjét tölti, de már készül a tréningekre, ugyanis a 200 méteres sprintszám helyett 500 méteren kell majd bizonyítania a jövőben.
31
aug

Újpesti Sport – Tóth András (videó)

Az Újpesti Dózsa labdarúgó aranycsapatának egykori játékosa vendégeskedett az Újpesti Sport stúdiójában. Tóth Andrással a klubnál eltöltött éveiről, munkájáról, emlékeiről beszélgettünk.
18
aug

Újpesti Sport – Lucz Dóra (videó)

Lucz Dóra nem igazán elégedett a Tokióban elért hatodik helyezésével. Az UTE Európa-bajnok kajakosával az olimpiáról is szót ejtettünk azért.
7
Júl

Újpesti Sport – ifj. Jurácsik Mátyás (videó)

A fiatal, tehetséges labdarúgó Németország felé kacsingat... Nem csoda, hiszen az újpesti legenda édesapja nyomdokaiban szeretne járni. A vendég ifj. Jurácsik Mátyás.
19
máj

Újpesti Sport – Kovács Győző (videó)

A paralimpiai ezüstérmes sportoló a fociról váltott az asztaliteniszre. Az Újpesten élő Kovács Győzőt mutatjuk be a kedves nézőknek.
11
máj

Újpesti Sport – Kiss Fanni (videó)

...
4
máj

Újpesti Sport – Rajczi Péter – A kupagyőzelem után (videó)

Vendégünk egy volt újpesti válogatott labdarúgó, az egykori gólkirály, Rajczi Péter. Mi másról eshetett szó a beszélgetésben, mint az Újpest FC kupagyőzelméről.
13
ápr

Újpesti Sport – Benczur Márton (videó)

Az Újpesti Sport vendége a női vízilabda-bajnokság alapszakaszát veretlenül megnyerő UVSE vezetőedzője, Benczur Márton volt. Mint mondta, a bajnoki aranyért szállnak vízbe a nagy rivális Dunaújváros ellen, és az Európa-kupában is a győzelemért harcolnak majd a lányai.
30
Már

Újpesti Sport – Virth Balázs (videó)

Az Újpesti Sport vendége Virth Balázs úszóedző, a világbajnok Kapás Boglárka mestere volt. A tréner szerint tanítványa, aki már kivívta az olimpiai indulás jogát, már most olyan állapotban van, amely alapján, szép reményekkel várhatja a tokiói ötkarikás játékokat.