Címke: kajak

29
szept

Újpesti Sport – Lucz Anna (videó)

Az UTE kétszeres világbajnok kajakozójával beszélgettünk. Lucz Anna jól megérdemelt pihenőjét tölti, de már készül a tréningekre, ugyanis a 200 méteres sprintszám helyett 500 méteren kell majd bizonyítania a jövőben.
16
jún

Újpesti Sport – Tótka Sándor (videó)

A világbajnok újpesti kajakozó egy rövid pihenő uátn megkezdte a felkészülést a tokiói olimpiára. Tótka Sándor, az ötkarikás játékokon éremesélyesként ül hajójába.
20
nov

Tótka: Az aranyéremért lapátolok minden nap

Október eleje óta semmi más nem lebeg az UTE világbajnok kajakozójának szeme előtt, mint a tokiói ötkarikás játékok. Tótka Sándor a kajak négyessel már kvótát szerzett, minden bizonnyal ott is lesz az olimpián. Nem titkolja, aranyéremre vágyik.
12
okt

Két aranyat nyertek az újpesti kajakosok a szegedi világkupán

Az utánpótlás-világversenyeken már rendre bizonyító versenyzőknek – köztük az újpestieknek – kiváló tanulási lehetőséget kínált a világkupa. Rendessy Eszter és Lutz Anna azonban nem tanulni érkezett a viadalra, ők győzni mentek, és nyertek is.
15
aug

Géczi Erika: Megijedtem az izompacsirta csajoktól

Megviselte, hogy nem indulhatott a Los Angeles-i olimpián, pedig akár aranyérmet is nyerhetett volna a magyar hajóban. Géczi Erika Szöulig kitartott, bár már tudta, más vizeken evez tovább az ötkarikás játékok után.
12
aug

Kozák Tokióban újra triplázhat

Kajakkirálynőnk, Kozák Danuta nem indul a szegedi országos bajnokságon, de nem kétséges: a 2021-es olimpián ismét csúcsformában szerepel majd.
29
ápr

Tótka bérbe vette a vízparti telket

A világ- és Európa-bajnok újpesti kajakos, Tótka Sándor jelenleg nem a klubjánál, Újpesten edz.