Címke: Újpest TV

10
nov

Mozaik – Falus Ferenc

Helyesli a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedéseket a volt tisztifőorvos. Falus Ferenc a Mozaikban arról is beszélt, hogy bár a vakcina könnyebbséget fog jelenteni, a maszkot még akár évekig is hordanunk kell majd.
9
nov

Művészbejáró – Túri Lajos Péter

Ismert és elismert táncművész és koreográfus, de mivel ez utóbbiról nincs hivatalos papírja, így egyetemi diáknak állt. A Művészbejáró vendége Túri Lajos Péter.
5
nov

Mozaik – Zákányi Melinda és Hetényi Levente – Néptánc már kicsi kortól

Már 2 éves kortól el lehet kezdeni néptáncot tanulni, bár itt elsősorban a szülőkkel közös népi játékokon van a hangsúly. És bár a Suholó Néptánccsoport Megyeri Klubban tartott, ovisoknak meghirdetett foglalkozásain a jókedv a cél, fejleszti a tanulási, pszichés és szociális képességeit is - erről mesélt a Mozaikban a csoport vezetője, Zákányi Melinda, és fia, a szintén néptáncos Hetényi Levente.
28
okt

Helyi Érték – Újpest nagyjai a Megyeri temetőben

Hősök, vezetők, legendák - akik nyomot hagytak maguk után Mi köthet össze egy vakmerő huszár főhadnagy asszonyt két újító szellemű polgármesterrel, egy olimpiai bajnokkal, egy haditudósítóval, két legendás focistával, egy rockzenésszel, egy helytörténésszel és egy lelkésszel? A Helyi Érték e heti adásából kiderül.
25
okt

Körkép – Elindult az őszi érettségi

Rekordszámokkal indított az idei őszi érettségi szezon. Összesen 396 intézményben, 27 és félezer diák tesz előrehozott érettségit, ez duplája a tavalyi létszámnak. A legtöbben most is idegennyelvekből mérettetik meg magukat.
20
okt

Körkép – Lámpás kereszteződés lesz a Lidl-nél

Május végén, június elején már lámpás kereszteződésen kelhetünk át a Megyeri úti Lidl áruháznál. A beruházást az Újpesti Önkormányzat és a német áruházlánc közösen finanszírozza.
19
okt

Művészbejáró – Auksz Éva

Ez az év a „beugrásokról” szólt. Volt olyan eset, amikor két nap alatt kellett megtanulnia egy főszerepet. Maga sem tudja hogyan, de sikerült. A Művészbejáró vendége Auksz Éva színművész.
16
okt

Körkép – Teljes adás

...
16
okt

Korrekt – Balogh Zoltán

A szakdolgozók fele az új egészségügyi törvény miatt kihátrálna az állami egészségügyből, sokan pedig teljesen el is hagynák a pályát- ismertette egy 30 ezres körben elvégzett felmérés eredményét Balogh Zoltán, a szakdolgozói kamara elnöke Korrekt című műsorunkban.
15
okt

Mozaik – Dr. Balogh László – Önvédelem egészséges életmóddal a járványos időszakban

Már napi egy alma és egy fürt szőlő elég lenne ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű gyümölcsöt, ezáltal rostot, vitaminokat és ásványi anyagokat vigyünk be a szervezetünkbe. De ha ez ilyen egyszerű, miért nem tesszük? Miért él elhízottan a magyar lakosság kétharmada? Dr. Balogh László újpesti háziorvos válaszol a Mozaikban.