Címke: Újpesti Napló

12
ápr

Már rendeltek át orvosokat, de kitartanak a szakrendelők

Az önkormányzati rendelők működtetését az állam már két hete magához vonta. Ezt követően végre meg is indultak az oltások az SZTK-ban, noha kerületünk már hetekkel korábban biztosított ehhez minden feltételt. Csak vakcina nem érkezett akkor.
15
Már

Újságíró, Garibaldi dandártábornoka

A Megyeri Temetőben nyugszik Kossuth külügyminisztériumának fontos tisztviselője, Garibaldi tábornoka, aki nemzetközileg elismert újságíró is volt.
13
Már

Otthon Budapesten

Megalakul a főváros lakásügynöksége, növekedni fog az egy főre jutó zöld területek száma, megindul a „rozsdaövezetek” rehabilitációja és csökkennek a halálos kimenetelű közlekedési balesetek.
12
Már

Ismét a netre költözik a suli

Újra digitális órákon kell részt vennie az összes diáknak, mert a súlyos járványhelyzet miatt így döntött a kormány. Az iskolák mindenesetre felkészültek, a tankerület szerint pedig nem is volt gond az átállással.
12
Már

Valami eldől a Nyár utcában

Továbbra sem tudni, mi lesz a Berda szövetkezettel. Hitelt nem kaptak, de a munka talán így is befejeződhet.
10
Már

Válasz a rágalmakra

Elég az Újpesti Hírek Újpest Média ellen indított lejárató kampányából!
10
feb

Pályázat: ingyenes hirdetési lehetőség helyi kisvállalkozásoknak az Újpesti Naplóban

Az önkormányzat így segíti a helyi munkahelyteremtést és -megőrzést.
14
aug

Újságot Újpestnek!

Igazi, ízig-vérig újpesti újságot szeretnénk készíteni. Olyat, amely nemcsak küllemében, de tartalmában is a nyomtatott sajtó szebb napjait idézi – miközben friss, modern és korszerű.
3
feb

Továbbra is mindenki megkapja az Újpesti Naplót

A jövőben továbbra is mindenki megkapja az ingyenes kiadványt, kivéve, ha valaki pontos lakcímének és e-mail címének megadásával kizárólag az elektronikus, pdf-formátumú Újpesti Naplóra térne át.
19
dec

Regisztráljon az Újpesti Naplóra!

Márciustól regisztráció alapján kaphatják meg az Újpesti Naplót a kerületi lakosok. A kiadvány továbbra is INGYENES marad! Döntésünket...