Pályázat: ingyenes hirdetési lehetőség helyi kisvállalkozásoknak az Újpesti Naplóban

  •  
  •  
  •  

Pályázatot hirdetett az újpesti önkormányzat a kerület kisvállalkozásai számára, melynek keretében a résztvevők ingyenes megjelenést kaphatnak az Újpesti Naplóban.

A kiírással az önkormányzat vezetése a helyi kisvállalkozókat akarja segíteni

a fejlődésben, a létező munkahelyek megőrzésében és újak létrehozásában.

A pályázaton azok az újpesti társas vállalkozások, egyéni vállalkozók vagy egyéni cégek vehetnek részt, amelyek

  • az önkormányzat közigazgatási területén már legalább egy éve bejelentett székhellyel vagy telephellyel (fiókteleppel) rendelkeznek;
  • az önkormányzat közigazgatási területén kiskereskedelmi vagy a lakosság részére szolgáltató tevékenységet folytatnak és
  • éves nettó árbevételük a pályázat benyújtását megelőző utolsó lezárt teljes üzleti évben nem haladta meg a 100 millió forintot.

Illetve amelyek

  • rendelkeznek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel, és arra vonatkozóan a számviteli törvény szerinti éves beszámolóval (egyszerűsített beszámolóval) vagy azzal egyenértékű adóbevallással;
  • érvényes adószámmal rendelkeznek és nincs lejárt köztartozásuk (ide nem értve a jogerős adóhatósági határozattal átütemezett tartozást) és
  • nincs folyamatban ellenük végrehajtási-, csőd-, felszámolási- vagy végelszámolási eljárás.

A pályázat nyerteseinek a kerületi önkormányzat

ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít az Újpesti Naplóban, a pályázat elbírálását követő 4 hónapon belül két alkalommal, alkalmanként legfeljebb 1/4 oldal terjedelemben.

A nyertes pályázók így ismertethetik az Újpesten végzett kiskereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységüket, bemutathatják a kínálatukat és aktuális kedvezményeiket.

Fontos, hogy egy újpesti kisvállalkozás naptári félévente csak egy pályázatot nyújthat be erre a lehetőségre.

A pályázatokat írásban, pályázati formanyomtatványon a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján vagy postai úton folyamatosan lehet benyújtani.

A pályázatokat Déri Tibor polgármester folyamatosan – de legkésőbb a benyújtást követő 45 napon belül – bírálja el. A pályázatok elbírálása során előnyt élveznek azok a pályázók, amelyek a lakosság széles körét érintő kiskereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet folytatnak. A bírálat eredményéről a pályázók írásbeli értesítést kapnak.

A részvételhez szükséges nyomtatványok és a további részletek az önkormányzat megújult honlapján találhatóak.

(Fotó: Várai Mihály)

, , , , ,