Átvette megbízólevelét Újpest új polgármestere

  •  
  •  
  •  

A Városházán vehették át megbízóleveleiket június 19-én Újpest jegyzőjétől és a helyi választási bizottság elnökétől azok az egyéni képviselőjelöltek, akik a június 9-i önkormányzati választáson biztosan mandátumot szereztek a IV. kerületben. Itt kapta meg megbízólevelét dr. Trippon Norbert alpolgármester is, aki a választáson magabiztos győzelmet aratott, így októbertől polgármesterként szolgálhatja Újpestet.

fotó: Várai Mihály

„Az elmúlt 22 év során abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy Újpest képviselő-testületének tagja lehettem. Az újpestiek pontosan látták és érzékelték, hogy milyen eredményeket értünk el városfejlesztés, infrastruktúra és programok tekintetében. Egyik szívügyem, ezért külön kiemelném az idén kibővült utalvány programot, hiszen ez évtől már nemcsak az újpesti szépkorúaknak, hanem a családosok számára is tudtunk utalványokat biztosítani.

A közelmúltban is olyan eredményeket mutattunk fel, amelyek alapján az újpestiek meg tudták ítélni, hogy elégedettek-e azzal az iránnyal, amit mi képviselünk. Nagyon jó érzés, és hatalmas megtiszteltetés, hogy bizalmat szavaztak nekünk a polgárok. Felemelő és felelősségteljes, hogy a mi programunkra és víziónkra szavazott a város. Továbbra is célunk az újpesti, nagyon lokálpatrióta szemlélet, és a város békés, nyugodt fejlődése.” − fejtette ki gondolatait az elkövetkező időszakról dr. Trippon Norbert.

Az újonnan megválasztott képviselő-testület, élén Újpest új polgármesterével októberben kezdheti meg a munkát. Ekkor állnak majd fel az új összetételű nemzetiségi önkormányzatok is, ezek leendő képviselői egy nappal később vehették át megbízóleveleiket.

BJ

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

, , ,