Címke: park

20
máj

Zöld Újpest Koncepció – az élhetőbb Újpestért

2019 őszén indította el az önkormányzat a Zöld Újpest Koncepció, melynek szellemében számos kezdeményezés valósult meg az elmúlt években. Ezek célja, hogy Újpest zöld és élhetőbb hely legyen, ahol szívesen töltjük az időt családunkkal.
16
ápr

Parkot kapott az embermentő tanárnő, Prém Margit

Prém Margitról nevezték el azt a parkot Újpesten április 16-án, amelynél tavaly augusztus óta az embermentő tanár és műfordító mellszobra áll, s amely a pedagógus Attila utcai egykori otthona közelében található.
25
márc

Új virágültetési koncepcióval várja a tavaszt az Újpesti Városgondokság

Teljesen új virágültetési koncepcióval készül idén tavasszal az Újpesti Városgondnokság Kft. Az eddig megszokott színpompás látványt új formavilággal és új növényfajták használatával egészítik ki − olvasható az önkormányzati cég közösségi média-oldalán.
18
jan

Újabb fejlesztés a Széchenyi téren – ezúttal útfelújítás

Újabb állomásához érkezett a Széchenyi tér felújítása. A korábbi hepehupás, macskaköves rész helyén vadonatúj aszfalt útpálya került kialakításra, továbbá a tér melletti parkolókat is felújította, rendbe hozta az önkormányzat.
11
dec

Megnyílt a Főtér-park: már birtokba is vették az újpestiek

December 9-én délelőtt hivatalosan átadták a lakosságnak a több mint 9000 négyzetméteres Főtér-parkot, az utóbbi évek talán legjelentősebb és leglátványosabb újpesti beruházását.
17
okt

Mindig az egyenlőségért küzdött: ilyen volt Karig Sára valójában

A 125 éve született Karig Sára költő és műfordító nevét viselheti egy park Istvántelken. Az életmentő hős unokahúga és keresztlánya, Karig Zsuzsanna emlékezik az Újpesti Naplóban.
27
szept

Embermentő hősnőről neveznek el teret Újpesten

A 125 éve született Karig Sára költő és műfordító nevét viselheti egy park Istvántelken.
25
szept

Közös délutánok az Újpestiekkel

Dr. Trippon Norbert alpolgármester ötlete nyomán indult útjára az a mini rendezvénysorozat, mely keretében parkjainkban, illetve tereinken találkozhatnak egymással az újpestiek.
2
szept

Egyévesek a parkok – közös ünneplés az újpestiekkel

Két parkunk is idén tartotta egyéves születésnapját.
31
aug

Zöld oázisok – két hektáron épülnek parkok Újpesten

Két hektáron épülnek parkok Újpesten.