Új pingpongasztalok és térvilágító kandeláberek

  •  
  •  
  •  

Nemrégiben a Pozsonyi és Berda József Lakótelepen telepített új, poli­merbetonból készült pingpongasztalokat mutatta meg nekünk Farkas István a körzet önkormányzati képviselője és Trippon Norbert alpolgármester.

Városszerte több helyszínen, így a Béke téren, a Bőröndös sétányon, Bárdos utcában, a Csíkszentiván utcában, valamint az Ősz utcában is telepítésre kerültek ilyen játékszigetek, melyek alá gumiburkolat, melléjük pedig padok és fedett tetejű szemetesek kerültek. A pingpongasztalokat már birtokba is vették a helyiek.

Trippon Norbert és Farkas István

Folyamatos a fejlődés a Görgey sétányon is

Tavaly nyáron a Görgey úti szánkódomb melletti kitaposott ösvények helyére új járda került, és rendbe hozták a szánkódombra felvezető murvás gyalogösvényt is. Most pedig az idén telepítésre kerülő 49 darab térvilágító lámpából is került ide 5 darab, így bevilágítva esténként az eddigi sötét sétányt. Ezt Szécsi Péter Pál a körzet önkormányzati képviselője mutatta meg.

Szécsi Péter Pál

Napelemes térvilágító kandelábereket még további helyszíneken telepít, illetve telepített az önkormányzat, így a Bőröndös sétányon, a Széchenyi téren, a káposztásmegyeri Kajla és Betyár kutyafuttatón, a Szigeti József utca és Árpád út közötti sétányon is.

, , , , , , , , , , , , , ,