Befejeződött a Bőröndös utcai sportpálya felújítása

  •  
  •  
  •  

Újabb sportpályát újított fel az önkormányzat: ezúttal a káposztásmegyeri Bőröndös sétánynál található kosár- és focipálya esett át teljes körű modernizáláson. A munkálatok végeztével a pályát már birtokba is vehették a környéken élők − adta hírül közösségi média oldalán dr. Trippon Norbert alpolgármester.

A káposztásmegyeri gyerekek és fiatalok körében rendkívül népszerű, de az idők során igencsak leamortizálódott sportpálya vadonatúj kétrétegű, öntött gumiburkolatot és felfestéseket kapott, a két- és félméteres kerítést pedig labdahálóval magasították meg.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az újpestiek a legkorszerűbb körülmények között sportolhassanak ingyen, a közterületeken, ezért indítottuk el a sportpálya-felújítási programot.” − fogalmazott a városvezető.

Az önkormányzat korábban a Kósa Pál sétányon és a Deák sétányon található sportpályákat újította fel, tette biztonságossá és korszerűvé. A következő helyszín a Szigeti József sétányon lévő sportpálya, ahol már el is kezdődtek a munkálatok.

ÚN

, , , ,