Címke: óvoda

30
ápr

Körkép – Több mint 40 bölcsőde és óvoda újul meg Újpesten (videó)

Több mint 40 bölcsődében és óvodában indulhatnak felújítási munkák mintegy 240 millió forintból Újpesten – jelentette be a költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért felelős alpolgármester. Germekfürösztők, mosdók, csoportszobák, kültéri játszóeszközök szépülhetnek meg, a Viola oviban pedig szakaszos tetőfelújítására is sor kerül – írta közösségi oldalán Trippon Norbert. A bölcsődékbe egyébként idén május 3-a és 7-e között lehet beiratkozni.
29
ápr

Fejlesztések a legkisebbeknek (is)

Több mint 200 millió forintból újulnak meg a bölcsődei és óvodai kellékek.
5
okt

Óvodapszichológusok vigyáznak a gyerekek lelki egészségére

A kerületi óvodákban eddig egy olyan szakember sem volt, aki az odajáró gyermekek mentális egészségéért felelt. Szeptembertől azonban az újpesti intézményekben is dolgoznak gyermekpszichológusok.
24
Sze

Körkép – Óvodapszichológusok Újpesten

Sokéves elmaradást pótol Újpest: szeptembertől óvodapszichológus segíti a pedagógusok munkáját a kerületi intézményekben.
20
aug

Mozaik – Adamik Melinda – Indul az ovis beszoktatás!

Kezdődik az óvoda! De vajon mikor sikerül jól a beszoktatás? Mit tehetünk, ha elváláskor sír a gyermek? Mennyire kell aggódnunk, ha még nem teljesen szobatiszta? Adamik Melinda, a Bóbita Varázspalota Magánóvoda vezetője válaszol a Mozaikban.
11
jún

ÚKTV – Körkép – Fertőtlenítés az óvodákban és a bölcsődékben

A fővárosban egyedülálló módon, nanotechnológiás szerrel fertőtlenítik az újpesti óvodákat és bölcsődéket!
5
jún

ÚKTV – Körkép – Újra megteltek élettel az ovik és bölcsik

Június 2-tól újra kinyitottak a bölcsődék, óvodák, iskolák. Az ovik megteltek, viszont az iskolások közül kevesen veszik igénybe az ügyeleti lehetőséget.
4
jún

Mozaik – Dr. Kálmán Mihály – Menjen a gyerek közösségbe, vagy ne?

Zárt terű boltokba bevásárolni lehetőleg még ne vigyük a gyerekeket, az óvodáktól, bölcsődéktől azonban ne féltsük őket - mondta el a Mozaik által megkérdezett újpesti gyermekorvos. Dr. Kálmán Mihály hozzátette: ha lázas betegséget tapasztalunk, először mindenképpen telefonon hívjuk a rendelőt.
26
máj

Komoly segítség a szülőknek

Újpest óvodái, bölcsődéi nem zárnak be a nyáron, és a felújítási munkákat is úgy ütemezik, hogy az intézmények nyitva maradhassanak.
20
máj

Június 2-án nyitnak az iskolák, óvodák, bölcsődék

A járványveszély csökkenése miatt az óvodák és a bölcsődék a megyékben május 25-étől, a fővárosban június 2-ától visszatérnek a normális működési rendhez.