•  
  •  
  •  

Tavaszra három sportpálya felújítása is befejeződik a Kósa Pál és a Deák sétányoknál – adta hírül közösségi média oldalán dr. Trippon Norbert alpolgármester.

A Kósa Pál sétánynál egy foci- és egy kosárpálya újul meg; a pályák vadonatúj kétrétegű, öntött gumiburkolatokat, felfestéseket, új kerítéseket, kapukat és kosárpalánkokat is kapnak. A felújításokat Szecsődi Tamás, a körzet egyéni önkormányzati képviselője szorgalmazta kitartóan, a tervek most végre meg is valósulhatnak.

Szintén alaposan felújítja az önkormányzat a Deák sétányon található sportpályát, ahol megjavítják a kerítést, új kapukat és kosárpalánkokat tesznek ki, továbbá itt is kétrétegű, öntött, színes gumiburkolatot fektetnek le.

fotó: Trippon Norbert (facebook)

Újpest Önkormányzata korábban számos helyszínen bővítette a szabadtéri sportolási lehetőségeket, decemberben átadták például a több, mint 800 méteres Szilas-futókört és a Szilas Multisport Bázis második ütemét. Ugyanakkor az önkormányzat fontosnak tartja, hogy a régi, elhasználódott sportpályákat is felújítsa és a mai kor színvonalára hozza. A programot az idén újabb helyszíneken folytatják – zárja sorait dr. Trippon Norbert.

ÚN

fotó: Trippon Norbert (facebook)

, , ,