Címke: társadalmi egyeztetés

8
júl

Újpestet is elérheti a MOL Bubi szolgáltatás

Társadalmi egyeztetést indított a BKK − Budapesti Közlekedési Központ a MOL Bubi 3.0 programról, melyben arra kíváncsiak, a budapestiek szerint hol épüljön ki a jövőben közbiciklis infrastruktúra. A július 16-ig kitölthető online kérdőívben újpesti helyszínekre is szavazhatunk.
4
júl

Online egyeztetést indított a BKK a 12-es villamos meghosszabbításáról

Az Újpest és Újbuda között tervezett villamos első lépéseként a BKK – Budapesti Közlekedési Központ ősztől a Lehel térig meghosszabbítaná a 12-es villamos útvonalát. Július 17-ig online konzultáció keretében véleményt nyilváníthatunk a tervekkel kapcsolatban.
23
ápr

Elindult a társadalmi egyeztetés az Újbuda-Újpest fonódó villamos projektről

Online kérdőívben és utcafórumokon is várja a lakosság észrevételeit a BKK a tervezett Újbuda-Újpest fonódó villamos projekt kapcsán, mely jelentős változást hoz a fővárosi közösségi közlekedésben.
21
márc

Elkezdődött a társadalmi egyeztetés az újpesti BKK járatfejlesztésekről

A BKK − Budapesti Közlekedési Központ a közelmúltban több javaslattal is előállt Újpest közösségi közlekedésének fejlesztésével kapcsolatban. A közlekedési vállalat szakemberei februárban nyilvános fórumon vitatták meg a helyi lakosokkal a lehetséges változtatásokat, most pedig online egyeztetést indítottak az ügyben.
23
máj

Az újpestiek is dönthetnek az Aquincumi híd sorsáról

2022. június 8-áig tölthető ki az erről szóló online kérdőív.
20
jan

Indul a fővárosi klímastratégia társadalmi egyeztetése

A lakosokat arra kérik, hogy ők is mondják el a véleményüket.