Címke: bicikli

8
júl

Újpestet is elérheti a MOL Bubi szolgáltatás

Társadalmi egyeztetést indított a BKK − Budapesti Közlekedési Központ a MOL Bubi 3.0 programról, melyben arra kíváncsiak, a budapestiek szerint hol épüljön ki a jövőben közbiciklis infrastruktúra. A július 16-ig kitölthető online kérdőívben újpesti helyszínekre is szavazhatunk.
7
dec

30 éve az újpesti kerékpárosok szolgálatában: Az Újpestért elismerő oklevéllel kitüntetett Zsombók Kerékpárszerviz

Zsombók István és felesége Gyöngyi, a Zsombók Kerékpárszerviz tulajdonosai három évtizede szolgálják töretlen lelkesedéssel és szorgalommal az újpesti bicikliseket. A házaspárt augusztusban Újpest Önkormányzatának Elismerő Oklevelével tüntették ki.
3
nov

Megújul a kerékpáros úthálózat Újpesten

November végére összefüggő kerékpárút-hálózat szövi át a IV.  kerületet, egy most folyó fejlesztés addigra ugyanis összekapcsolja a már meglévő bringautakat. A beruházás a Versenyképes Közép-Magyarország program finanszírozásával valósul meg, a főváros, Újpest és a BKK közös konzorciumi összefogásával.
22
szept

Kerékpárosbarát Újpest – Összefüggő kerékpáros hálózat a IV. kerületben

Újpest Önkormányzata a Fővárosi Önkormányzattal összefogva egy olyan tervezést indít meg, amelynek eredményeként egy összefüggő kerékpáros hálózat tud kialakulni Újpesten.
13
jan

Új év, új szabályok a legkülönbözőbb területeken

Csokorba gyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót.
9
júl

ÚKTV – Körkép – Még több bicikliút

Nemcsak a kerület újpesti részén, hanem Káposztásmegyeren is épülhetnek majd új bicikliutak uniós támogatásból. A fővárosi közgyűlés döntése szerint ugyanis a kerület pluszforráshoz jutott, így a már korábban megítélt 300 millió forint helyett 507 millió forintot fordíthat a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésére.