Címke: kerékpárút

13
nov

A minisztérium nem enged módosítást, így táblák, acélsorompók, fekvőrendőrök és virágládák lassítják majd le a bicikliseket a Dalos Óvoda és a Szűcs Sándor Általános Iskola előtt

A minisztérium nem engedélyezte a kerékpárút nyomvonalának más irányba vezetését, ezért az újpesti önkormányzat acélsorompókkal, figyelmeztető táblákkal, három fekvőrendőr telepítésével, valamint számos nagy virágláda kihelyezésével csökkenti a kerékpárosok haladási sebességét és teremt biztonságos környezetet a Dalos Óvoda és a Szűcs Sándor Általános Iskola előtti területen.
13
ápr

Uniós pénzből újul meg a IV. kerület árvízvédelme

Az Európai Uniótól az előző pénzügyi ciklusban kapott 3,8 milliárd forintos, vissza nem térítendő támogatásból kezdődhetett meg a fővárosi árvízvédelem észak-pesti szakaszának korszerűsítése.
18
jún

Komoly fejlesztésekre számíthatnak a kerékpárosok

Végre itt a jó idő, ennek hála már nem csak az elszánt bringások pattanhatnak nyeregbe. Ennél is kedvezőbb hír az újpestiek számára,...
16
nov

Elsőként a hiányzó újpesti szakaszt tervezhetik meg a fővárosi EuroVelo-bicikliútból

Végre elkezdődhet az EuroVelo6 hiányzó, budapesti szakaszának tervezése, ennek első üteme lesz az Észak-pesti fejlesztés.
4
ápr

Regionális kerékpáros stratégia készül a budapesti agglomeráció számára

A fő cél, hogy minden vasút- és HÉV-állomás kerékpárral is elérhető legyen, és mindegyiken legyen lehetőség a biztonságos tárolásra.
14
dec

Jó ütemben halad az EuroVelo 6 kerékpárút Budapest-Dunakeszi szakaszának építése

A fejlesztésnek hála Újpestről is könnyebb lesz északi irányba tekerni.
2
ápr

Áprilistól gyors ütemben bővítik a főváros biciklis hálózatát

Az Árpád úton is változás jöhet.