3207 – Ennyi embert oltottak be az elmúlt 5 napban a szakrendelőben

  •  
  •  
  •  

Az elmúlt 5 napban az Újpesti Szakrendelő 3207 újpesti lakost oltott be a Moderna és az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinával. Déri Tibor elismerését fejezte ki az intézményben szolgálatot teljesítő egészségügyi dolgozóknak.

A polgármester a közösségi médiában tette közzé dicsérő szavait annak alkalmából, hogy szerdán véget ért a tömeges oltás első etapja.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

Újpest első embere azt a jó hírt is megosztotta, hogy újabb – eddig elő nem írt – eszközöket szereznek be annak érdekében, hogy

a többi oltóanyagtípus beadásának technikai feltételeit is megteremthessék.

Szombattól szerdáig az Újpesti Szakrendelőben összesen

  • 24 orvos,
  • 61 asszisztens és
  • 7 logisztikus állta a sarat az oltópontokon.

A helyszínen kollégáink is azt tapasztalták, hogy nagy körültekintéssel és precizitással folyt a munka, a szakemberek pedig a kötelező kérdéseken túl is alaposan kivizsgáltak mindenkit, aki vakcináért érkezett. Sőt véroxigénszintet és vérnyomást is mértek az oltakozóknál, ami más egészségügyi intézmények oltópontjaihoz képest egyáltalán nem számít rutin eljárásnak.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

Déri Tibor a szakszemélyzeten kívül az Újpesti Vagyonőr Kft. és a közterület-felügyelet munkatársainak is megköszönte az áldozatos munkát, amit az oltás zavartalan lebonyolításáért és a közrend fenntartásáért végeztek.

A polgármester a Károlyi Sándor Kórház dolgozóinak, és az újpesti háziorvosoknak is elismerését és köszönetét fejezte ki.

Fotó: Várai Mihály / Újpest Média

„Bízunk benne, hogy folytatni tudjuk a munkát és újabb hétvégéken tudjuk megnyitni a szakrendelőt a tömeges oltás biztosítására”

– áll Déri Tibor közleményében.

, , , , , , , , , ,