Jazz it UP! − Önfeledt kikapcsolódás a sanzonkirálynővel

  •  
  •  
  •  

A csodálatos Micheller Myrtill varázsolt egy csipetnyi Párizst a Sinkó László Színházterembe szeptember 27-én, a Jazz It UP rendezvényén. A legjobb francia slágerek az énekesnő zenekarával, a Swinguistique formációval csendültek fel.

A Swinguistique zenekar 2011-ben alakult, műsoruk a múlt század Franciaországának hangulatát idézi fel francia nyelvű dalokkal, de a koncerten szép számmal hallhattunk magyar sanzonokat és slágereket is. A vidám és dallamos esten a közönség együtt énekelt a magával ragadó energiájú énekesnővel, aki már többször is fellépett Újpesten. Ahogy azt megszokhattuk, a dzsesszrendezvényen egy pohár itallal köszöntötték a vendégeket, a koncert után pedig Silye és Berger pörgette a bakelitet.

A Jazz It UP rendezvénysorozat pillanatok alatt Újpest kedvenc dzsesszprogramjává vált. Olyan zseniális előadók mutatkoztak már be a teltházas előadásokon mint Szulák Andrea és a Don Lázi Quintett, Horgas Eszter és Falusi Mariann. Cserháti Zsuzsára emlékezett koncertjével Keresztes Ildikó és Fehér Adrienn. Malek Andrea Jáger Andrással és a Soulistic-cel muzsikált a Jazz It UP előadásán. Júniusban feledhetetlen békebeli slágereket hozott el Újpestre a Hot Jazz Band. Várjuk a folytatást!

BJ

, , , ,