A koronavírus elleni védőoltás beadására buzdítja a lakosságot Újpest vezetése

  •  
  •  
  •  

Újpest polgármestere, alpolgármesterei, képviselői párthovatartozástól és politikai meggyőződéstől függetlenül arra kérik az Újpesten élő és dolgozó polgárokat, hogy regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni védőoltást!

Az elmúlt egy év soha nem látott kihívások elé állított bennünket. Átrendeződtek a mindennapok, sokunk élete gyökeresen megváltozott. A vírushelyzet és az azt követő gazdasági visszaesés korábban nem tapasztalt nehézségek elé állítja Újpestet is. Küzdenünk kell a járvány ellen mind az egészségügy, mind a gazdasági élet terén. Mindannyian visszavágyunk a vírus előtti időszakba, a korlátozásoktól és lezárásoktól mentes életbe – olvasható a felhívásban, melyet Déri Tibor polgármester osztott meg Facebook-oldalán.

Kiemelik: a járvány és a bezártság azonban csak akkor érhet véget, ha teszünk is ellene! Éppen ezért kiemelten fontos, hogy Ön is regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra, óvva ezzel saját magát és honfitársait is. Mi is ezt tesszük! Arra kérjük a kerület lakosait, hogy bízzanak a magyar orvosokban, és tegyenek annak érdekében, hogy minél hamarabb magunk mögött tudhassuk a koronavírus-járványt.

Az oltásra való felhívást a polgármester, az alpolgármesterek, illetve az összes önkormányzati képviselő támogatta.

 

, ,