•  
  •  
  •  

Mert a kisgyerek vagy a csecsemő hamar kinövi. És akinek van vagy volt gyereke, az tudja, hogy milyen komplikált dologgá válhat a kinőtt csecsemő- és babaruha. Hiszen megválni tőle olyan nehéz, mert már nem a gyerekkel, hanem emlékekkel van tele. De megtartani sem lehet mindet, mivel nincs hová tenni, meg egyébként is: mit csináljon vele az ember? No, ilyenkor segít egy jól megszervezett baba-börze.

Mert a csak néhányszor felvett, még jó állapotban levő göncöket el lehet adni másnak és fel lehet tölteni a saját ruhatárat használt, de még jó állapotú nadrággal, trikóval, pulcsival. Itt tehát adni-venni lehet, és egy eladóhely lefoglalásának ára csak ezer forint egész délelőttre.

November 27-én, szombaton, délelőtt 9 órától 12 óráig a családosoké az Ifjúsági Ház.

Tíztől fél tizenegyig Mamin­­ba­ba címmel tartanak gyerekhordozós latin fitnesz bemutatót, aztán délig meseolvasás lesz Katona Gyöngyivel.

Ezek mellett nem maradhatnak el a játékos és az ügyeskedő programok sem, így a kisebbeknek ingyenes játszóházzal, a nagyobbaknak pedig adventi koszorú készítéssel kedveskedik a vendéglátó Ifjúsági Ház. A koszorúkészítés sajnos nem térítésmentes, 500 forintba kerül.

Nyúlós, hideg, vacak idő a november vége. Még nem az igazi fehér tél, de már nem is a mosolygós, még napfényes, színpompás ősz. A karácsony is messze van, a szilveszter még odébb. Szánkózás, hógolyózás, hóember építés még nincs, de már a természetjárás, a kirándulás sem vonz ilyenkor igazán; kopárak már az erdők, a levegő is nyirkos, hideg, ködös.

Mit csinálhat ilyenkor egy család a hétvégén, bezárva a lakásba, a szoba négy fala közé? Nos, erre a helyzetre ígér igazán kellemes, vidám, tartalmas és hasznos megoldást ez a családi délelőtt.

, , , ,