Címke: UP

21
aug

Körkép – Zumbini tábor az UP-ban (videó)

Táncoltak, doboltak, és közben a Bethesda kórháznak is segítettek az szülők és gyerekek az UP-teraszon.
7
máj

Mozaik – Bedő Kata – Újranyit az UP (videó)

Készül az újranyitásra Újpest egyik legnépszerűbb közösségi tere, az UP Rendezvénytér. Változik kicsit a fókusz, változatosabb, sőt, nagyobb horderejű programok is várhatóak. Bedő Kata kultúráért felelős alpolgármester részletezte a terveket.
24
nov

Körkép – Ezek a parkolók lettek ingyenesek Újpesten

Újpest gyorsan reagált a legújabb járványdöntésekre: éjszakára is megnyitotta parkolóit, a 65 év felettiek pedig biztonságban vásárolhatnak a piacon.
1
okt

Mozaik – Farkas Róbert és Kollár-Klemencz László

Életében először játszik trióban Farkas Róbert, a Budapest Bár vezetője. Ráadásul nem mással, mint Kollár-Klemencz László énekes, dalszerző, íróval, a Kistehén zenekar frontemberével, és Dargay Marcellel, aki a klasszikus zenét hozta a formációba. Az uralkodó műfaj a sanzon. A címadó dalt Viszockij, a szovjet-orosz színész, költő ihlette. Zabolátlan lovaim 2020.10.09-én az UP Rendezvénytérben.
3
szept

Körkép – Utazó Planetárium

Augusztus utolsó hétvégéjén különleges csillagászati élményben lehetett részük azoknak, akik az Újpesti Rendezvénytér Utazó Planetáriumába látogattak.
21
aug

Mozaik – Dobrády Ákos, Vincze Liza

A Kicsi Gesztenye Klub énekesnője a szemünk láttára vált az elmúlt években cserfes kislányból igazi hölggyé. Vincze Liza már 5 éve alakítja az ismeretterjesztő zenés sorozatban Napsugár, Gesztenye, Lufipofi és Olli kis barátját, lassan azonban búcsút is vesz tőlük. A Klub producerével, Dobrády Ákossal a Mozaikban felelevenítették legszebb közös pillanataikat, és elárulták azt is, fognak-e még együtt dolgozni a jövőben.
17
aug

Művészbejáró – Xantus Barbara

A Művészbejáró vendége Xantus Barbara. A Família kft. sorozat hihetetlen népszerűsége után, színházi szerepeiben is napról napra bebizonyítja milyen remek színésznő. Őszintén beszél magánéletéről is.
10
júl

ÚKTV – Körkép – Elindultak a programok az Újpesti Rendezvénytéren

Zene kicsiknek és nagyoknak, nyári tábor a gyerekeknek.
26
jún

ÚKTV – Körkép – Teljes adás

...
24
ápr

ÚKTV – Körkép – Új rend a piacon

Alaposan felbolydította az újpesti piac életét az új nyitvatartási rend, amely szerint április 24-étől a 65 évnél idősebbek fél nyolctól kilencig vásárolhatnak. Az első napon sokan nem tudtak még a változásról, amely a városvezetés szerint a vásárlóknak és a kereskedőknek is jobb.